Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Mutu, deranjat de un detaliu din derby: "O găinărie de prost gust şi neinspirată!"

Rapid Publicat pe 7 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20911830/1/310603285-646427123558147-5980215444714910567-n.png


Surclasat de FCSB din punct de vedere tehnico-tactic, Adrian Mutu a avut, totuşi, o nemulţumire la finalul derby-ului pierdut pe Arena Naţională, scor 3-1. Antrenorul Rapidului nu a fost de acord cu tratamentul primit de suporterii giuleşteni care au făcut deplasarea pe cel mai mare stadion al ţării.
 
Fanii rapidişti au primit 2.400 de tichete, au fost controlaţi "la sânge" înainte de intrarea în stadion şi au fost repartizaţi la inelul al treilea al peluzei. În paralel, un alt grup de rapidişti s-a plasat la Tribuna a II-a, tot la nivelul al treilea, iar Mutu consideră că atmosfera ar fi fost alta dacă suporterii din Grant s-ar fi aflat mai aproape de jucători. Pentru Mutu, repartizarea fanilor în înaltul tribunei e "o gănărie":
 
"Astea sunt lucruri care nu îmi plac. Pe teren a fost un spectacol, ambele echipe au luptat pentru suporterii lor. Dar să pui suporterii noştri la inelul 3, unii într-o parte, alţii în alta... Mi se par nişte glumiţe aiurea. În mod normal ar fi trebuit să stea în spatele porţii. 
 
Probabil spectacolul era mult mai frumos, o propagandă mai bună pentru fotbalul românesc. Când te uiţi la televizor şi vezi o peluză goală şi galeria adversă pusă în colţuri, astea mi se par nişte găinării despre care nu merită să vorbim. Doar la noi vezi asta. Eu pe unde am jucat nu am văzut astfel de lucruri. 
 
Încercăm să aducem un plus de diplomaţie în declaraţii, pentru a sta în spiritul sportivităţii. În sport nu e vorba despre câştigător sau pierzător. E mult mai mult în spatele etichetelor.
 
Nu e OK! Astea  sunt doar găinării. Cred că a fost o decizie total aiurea, de prost gust şi neinspirată", a spus tehnicianul Rapidului, la conferinţa de presă de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele