Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Muzeu dedicat marelui campion Ivan Patzaichin, inaugurat în Mila 23

Special Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21602891/1/patz.jpg

Marele campion Ivan Patzaichin are de joi muzeu în Mila 23. La inaugurare au fost prezenţi, între alţii, Mihai Covaliu şi Elisabeta Lipă.

Campionul olimpic Mihai Covaliu a onorat evenimentul inaugurării în primul rând ca prieten al lui Ivan şi apoi ca preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Aceeaşi cinstire a memoriei marelui campion a prezentat-o şi cea mai titrată canotoare a României, Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport, notează COSR, pe pagina oficială de Facebook.

Muzeul Ivan Patzaichin - Centru de Inovare Comunitară din Mila 23, locul de naştere al multiplului campion olimpic, mondial şi european la canoe, funcţionează ca spaţiu memorial ce înregistrează parcursul lui Ivan Patzaichin şi ca un centru de inovare comunitară dedicat moştenirii comunităţilor locale şi dezvoltării durabile a Deltei Dunării.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele