Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Napoli voia mai mult de la meciul cu Gaz Metan Mediaş. ”E posibil că au văzut o echipă cu mulţi fotbalişti copii şi poate că echipa s-a relaxat”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20643695/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-14-02-2022-2.jpg

Formaţia Gaz Metan Mediaş a suferit un nou eşec în Liga 1 Casa Pariurilor, după ce a pierdut pe teren propriu, scor 2-0, cu FC ”U” Craiova 1948, în etapa a doua a play-out-ului.

Antrenorul oltenilor, Nicolo Napoli a declarat că nu este mulţumit de joc şi a punctat faptul că elevii săi nu au fost montaţi de faptul că au întâlnit o formaţie formată din tineri fără experienţă şi astfel s-a instalat relaxarea.

"Nu am făcut un meci foarte bun. Mă aşteptam la puţin mai mult de la joc, dar important este că am câştigat cele trei puncte. Urcăm mai sus în clasament. Acum ne pregătim pentru puţină vacanţă şi apoi ne gândim la meciul de acasă.

(n.r. despre Mioveni-Chindia de luni). Ne poate avantaja cu puncte în plus pentru noi, dar avem apoi meci foarte greu.

E posibil că au văzut o echipă cu mulţi fotbalişti copii şi poate că echipa s-a relaxat, dar asta nu se face. Avem nevoie de jucători să joace sută la sută bine. Ca să facem rezultate şi să adunăm puncte"
, a spus Napoli, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri