Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Naţionala lui Iordănescu, distrusă de Dumitru Dragomir: ”Avem un singur jucător. Restul, o apă şi un pământ! Avem lipsuri în apărare, mijloc şi atac. În rest, stăm bine.”

Echipa nationala Publicat pe 25 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21535929/1/dumitru-dragomir.jpg

România urmează să dispute cel de-al doilea test din campania de pregătire pentru EURO 2024 cu naţionala Columbiei, marţi, de la 21:30, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

La finalul meciului cu Irlanda de Nord, Edi Iordănescu a anunţat schimbările care vor avea loc în lotul României. Selecţionerul îi va titulariza în acest duel dificil pe Andrei Raţiu, fotbalistul lui Rayo Vallecano, şi pe Horaţiu Moldovan (Atletico Madrid), titular în premieră pe stadionul clubului la care joacă.

Organizatorii au anunţat că peste 12.000 de bilete din cele 30.000 vândute pentru amicalul Columbia - România au fost cumpărate de români, informează frf.ro.

Înainte de meci, Dumitru Draomir a oferit mai multe declaraţii. El a fost foarte dur cu elevii lui Edi Iordănescu. 

”Avem un singur jucător. Restul, o apă şi un pământ! Avem lipsuri în apărare, mijloc şi atac. În rest, stăm bine.”

”La meciul cu Irlanda de Nord am văzut un joc slab, cu un singur jucător de nivel internaţional, Dennis Man. Restul, o apă şi un pământ, dar au fost momente, 5-10 minute, în care s-a jucat.

Dacă spui că ţi-a plăcut România în preliminarii înseamnă că mă jigneşti. Să luăm în calcul cu două echipe care n-au jucat pe teren propriu niciun meci (n.r - Belarus şi Israel). Acele echipe au jucat numai în deplasare. Dacă jucau acasă, altul era rezultatul.

Să nu ne ia valul şi să credem că suntem chiar o echipă puternică. Trebuie să punem lucrurile pe făgaşul cinstit. Dacă jucam normal, tot ăsta era rezultatul, ne calificam? Aşa trebuie pusă problema. Să nu credem că ne-am calificat în urma unor victorii de răsunet! Dacă facem asta, ne-am păcălit.

Ce am văzut la meciul cu Irlanda de Nord? Lipsă de valoare la jucătorii naţionalei. Fac o glumă acum. Nu e frumoasă, dar o fac. Noi numai în trei compartimente avem lipsuri - în apărare, la mijloc şi în atac. În rest, stăm foarte bine.

Edi Iordănescu nu trebuie să fie dezamăgit. El trebuie să îşi asume şi victoriile, şi înfrângerile. Noi nu spunem cu răutate. Dacă noi spunem că X, Y, Z au jucat mai slab, noi nu o spunem cu răutate, ci spunem adevărul, spunem ce vede lumea”, a spus Dumitru Dragomir, la Digisport.

România şi Irlanda de Nord au încheiat la egalitate, scor 1-1, amicalul de pe Arena Naţională

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard. Tot Man a mai şutat odată la poartă, în minutul 38, însă George Puşcaş s-a aflat în calea balonului, blocându-l involuntar.

În repriza secundă fazele clare de gol au lipsit de partea ambelor formaţii, iar scorul final a fost egal, 1-1. Pentru România urmează amicalul de la Madrid, cu echipa Columbiei, de marţi, 26 martie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri