Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Naţionala U-21 poate ajunge la Campionatul European şi de pe locul secund. Care este condiţia

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 10 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/19509433/1/roma.jpg

Vineri s-au jucat 14 din 15 meciuri în campania de calificare la EURO U21. Confruntarea dintre Islanda şi Italia a fost amânată pentru o dată care va fi stabilită ulterior. Cele mai interesante şi spectaculoase partide s-au jucat în Rusia, unde gazdele au câştigat cu 4-0 cu Estonia, Moldova – Germania 0-5, Belgia - Ţara Galilor 5-0 şi Irlanda de Nord – Finlanda 2-3.

Naţionala pregătită de Adrian Mutu a jucat şi ea, cu Ucraina, în faţa căreia a pierdut cu 0-1. Tot în grupa României, Danemarca a câştigat cu 3-1 în Malta.

Pentru ”tricolorii mici” singura şansă reală de calificare la europene este locul II la finalul grupei, poziţie deja asigurată, în contextul în care mai avem de jucat doar cu Danamerca şi Malta, chiar dacă pierdem tot, Ucraina, echipa de pe locul 3 nu ne poate întrece.

Primele cinci echipe clasate pe locul 2 merg mai departe, din cele 9 grupe preliminarii. România este în acest moment pe 2, cu 13 puncte, dar la doar un punct de Austria, prima sub linie.

Clasamentul echipelor de pe locul II:

1. Franţa 15 puncte
2. România 13
3. Polonia 13
4. Germania 12
5. Portugalia 12

-----------------------------------

6. Austria 12
7. Scoţia 11
8. Italia 10
9. Macedonia de Nord 7

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele