Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Ne aşteaptă spectacol pe Look Sport. Tesla Model 3 Performance, în premieră europeană la vitează în coastă

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 30 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20656595/1/tesla-1.jpg

Sursa foto: Flavius Croitoriu

Campionatul Naţional de Viteză în Coastă (CNVC) debutează în acest weekend, la Râşnov. Prima manşă se vede în direct pe Look Sport, de la ora 13:00, iar a doua de la 14:45, pe Look Sport 3 Motors.

Principala noutate a sezonului este legată de clasele de concurs, ce s-au schimbat în funcţie de factorul de performanţă, pentru a alinia competiţia la standardele FIA şi astfel duelurile vor fi mult mai echilibrate.

La electrice vom avea o maşină fabuloasă. În premieră europeană pe un traseu de viteză în coastă, Dominic Marcu va pilota un model Tesla 3 Performance, după ce în stagiunea precedentă a impresionat la volanul unui model Mini, tot de configuraţie electrică. Anul 2022 vine cu un upgrade mare pentru carismaticul pilot.

Maşina este extrem de puternică şi are o capacitate de 500 CP şi a fost redusă cu 200 kilograme, astfel ne aşteptăm să o vedem în top la Râşnov.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele