Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Nedelcearu are şanse minime să ajungă la FCSB. Crotone cere 1.5 milioane de euro în schimbul fundaşului remarcat de MM Stoica

FCSB Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20735406/1/ned.jpg


Ionuţ Nedelcearu (26 de ani), fundaşul indicat de Mihai Stoica drept cea mai bună soluţie pentru centrul apărării FCSB-ului, ajunge sub comanda lui Toni Petrea doar dacă Gigi Becali acceptă să le plătească aproximativ 1.5 milioane de euro italienilor de la Crotone.
 
Latifundiarul din Pipera a tot subliniat că nu va mai scoate bani din buzunar pentru transferuri în această perioadă de mercato, dar accidentarea gravă a lui Iulian Cristea şi plecările lui Miron şi Vinicius i-au dat planurile peste cap. Rămas fără stoper, Becali se vede nevoit să transfere de urgenţă un fotbalist valoros şi experimentat, iar prima ţintă a devenit Ionuţ Nedelcearu, internaţionalul care a retrogradat alături de Crotone în Serie C. Chiar dacă au luat drumul ligii a treia din Calcio, italienii nu au de gând să se despartă prea uşor de Nedelcearu şi i-au spus lui Giovani Becali preţul pentru care l-ar lăsa la FCSB: 1.5 milioane de euro, conform Fanatik.ro.
 
În ciuda vârstei propice şi a valorii ridicate, suma e una foarte mare în comparaţie cu ceea ce era dispus să ofere Becali, dacă Mihai Stoica l-ar fi convins, totuşi, să bage mâna în buzunar.
 
De altfel, managerul general al celor de la FCSB a fost primul care a înaintat în spaţiul public varianta venirii lui Nedelcearu: fa spus MM, pentru Orange Sport.
 
În timp ce Nedelcearu a ratat convocarea la lot pentru cele patru meciuri din Liga Naţiunilor şi speră să-şi găsească o echipă în Serie B pentru a reveni la naţională, Becali a apelat la Florin Tănase pentru a da startul negocierilor: “A vorbit Florin Tănase cu el. Cu Nedelcearu, aşteptăm să vedem, dacă nu prinde contract în Italia, în divizia a doua”, a anunţat omul de afaceri care conduce FCSB.
 
Cum au ajuns italienii la preţul de 1.5 milioane de euro? În vara lui 2021, când l-au luat din Grecia, de la AEK Atena, au plătit 1.25 milioane de euro în schimbul stoperului pe care nu vor să-l lase să plece fără să obţină un profit sau măcar o sumă egală cu cea plătită pentru mutare şi salarii. Asta mai ales că "Nede" mai are doi ani de contract.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele