Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 21 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21599473/1/lenon.jpg

Tehnicianul nord-irlandez Neil Lennon a fost prezentat oficial, marţi, ca noul antrenor al echipei Rapid. El a spus că este fericit să preia gruparea giuleşteană şi a menţionat că a fost impresionat de evoluţiile lui Claudiu Petrila.

”Numele meu este Neil Lennon, sunt noul antrenor al echipei Rapid, lucru care mă face mândru şi fericit. Sper să avem succes. Este o provocare complet nouă şi abia aştept să mă întâlnesc cu jucătorii şi să aduc succes clubului.Îl ştiu pe Dan Petrescu, am jucat contra Clujului, dar eu sunt impresionat de club, de etică şi de ce doreşte. Ştiu de Rapid de mulţi ani, ştiu că Steaua a câştigat Cupa în 1986, ştiu jucătorii români, Hagi, Petrescu, Munteanu. Este minunat să văd România la Euro şi vreau să aduc Rapidul la locul pe care îl merită”, a declarat Lennon.

Tehnicianului i-a atras atenţia atacantul Claudiu Petrila, care a marcat un gol fantastic cu FCSB. ”Mi-a atras atenţia, îmi place foarte mult. Nu vreau să plece Rahamni, atacanţii buni sunt importanţi, a avut un sezon fantastic”.

”Am vrut să iau o pauză de la antrenorat. Aici sunt multe obstacole, dar vrem să aducem succes. Luăm lucrurile rând pe rând. Nu spun că vom câştiga vreun trofeu, ar fi o prostie, dar vrem să luptăm pentru el. Am avut o carieră lungă ca jucător şi 14 ani ca antrenor şi vreau să-mi aduc experienţa aici. Trebuie să fim disciplinaţi, să muncim, să fim sportivi 24 de ore şi poate nici asta nu va fi de ajuns. Rapid are multe talente. Stadionul este bun, e nou, vrem să devină o fortăreaţă, un loc intimidant pentru echipele adverse. Îmi plce acustica şi logistica stadionului. Acum depinde mine ca jucătorii să facă ceea ce vor. Voi vorbi cu toţi jucătorii, nu doar cu Săpunaru, el este un mare jucător, un lider, dar eu voi discuta cu toţi”, a adăugat Lennon.

Lennon a mai spus că Bogdan Lobonţ va rămâne în staful Rapidului. ”Vrem să rămână aici, ar fi important pentru mine şi pentru staf, ne-ar ajuta să înîelegem mentalitatea jucătorilor”.

Întrebat despre presiunea din Giuleşti, Lennon a răspuns: ”Presiune? Încercaţi să trăiţi în Glasgow. Înţeleg că într-o zi eşti rege, apoi eşti omul rău. Fanii sunt pasionali, vor ce e mai bun pentru club. Este la fel peste tot. Antrenorul este ţinut în funcţie de rezultate. Acum, mai mult ca oricând. Există social media, suntem sub microscop. Trebuie să avem o abordare profesionistă, să fim umili, să apreciem ceea ce aveam. Nu o să vorbesc despre transferuri individuale. Cum am spus, avem o listă. Nu o să vorbesc despre anumite nume vehiculate. Ca poziţii, căutăm jucători pe toate poziţiile. Competiţia este sănătoasă”.

Întrebat dacă ştie imnul Rapidului, Lennon a răspuns: ”Este prea devreme să ştiu imnul Rapidului, dar îl voi învăţa”.

Tehnicianul nord-irlandez Neil Lennon a fost numit, luni, în funcţia de antrenor principal al echipei FC Rapid. El are 52 de ani şi a semnat un contract pe două sezoane.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele