Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Nelu Varga a luat atitudine în conflictul dintre Andrea Mandorlini şi Ciprian Deac: ”Nu facem partipriuri!”

CFR Cluj Publicat pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21399875/1/as-fc-universitatea-cluj-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-02-11-2023-1.jpg

Nelu Varga, patronul ocupantei locului 2 din Superligă, CFR Cluj, a reacţionat cu privire la conflictul iscat de declaraţiile în presă ale tătălui lui Ciprian Deac, nemulţumit de numărul scăzut de minute de care are parte fiul său în mandatul de antrenor al lui Andrea Mandorlini.

Credit pentru Andrea Mandorlini din partea lui Varga

Finanţatorul ”feroviarilor” s-a poziţionat de partea tehnicianului italian, însă a precizat că Deac a purtat o discuţie cu Mandorlini şi a înţeles situaţia.

”Eu n-am auzit să se plângă (n.r. – jucătorii). A avut discuţii cu unii, cum a avut şi cu Deac, de ce nu joacă. Dar s-a văzut că nu are nimic nici cu Deac. Şi ieri l-a folosit…

De partea cui sunt? De partea antrenorului. Normal că i-am dat dreptate şi lui, dar noi suntem o echipă şi nu jucătorul contează. La mine contează echipa. Nu facem partipriuri. Jucătorul funcţionează doar cu grupul, cu echipa. E importantă omogenitatea şi forţa grupului.

Nu văd nici o problemă cu Deac. El a discutat cu antrenorul şi a înţeles situaţia. Este un băiat de mare caracter”, a declarat patronul celor de la CFR Cluj, Nelu Varga, conform ProSport.

Ciprian Deac s-a dezis de acuzaţiile aduse de tatăl său

Ciprian Deac s-a dezis de acuzaţiile aduse de tatăl său antrenorului Andrea Mandorlini. Ioan Deac afirmase că tehnicianul italian îşi bate joc de copilul său, acordându-le minute fotbaliştilor pe care i-a transferat în perioada de mercato din vară.

Decarul ”feroviarilor” a declarat că nu poate să accepte ce a spus tatăl său, chiar dacă îl înţelege că îşi doreşte să îşi vadă fiul mai mult pe teren. Ciprian Deac şi-a arătat nemulţumirea faţă de părintele său pentru că a discutat cu presa îl loc să îi vorbească lui.

”De când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situaţia, să spun că nu-mi convine, nu-mi face cinste. Sunt foarte supărat de cele apărute, aşa că voiam să îmi spun părerea.

Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri, mai ales că mai avem 6 meciuri foarte importante la care trebuie să fim liniştiţi şi concentraţi.

Voiam să îmi cer scuze pentru cele întâmplate. Pe de-o parte îl înţeleg şi pe tatăl meu, e subiectiv şi fiecare tată de fotbalist îşi doreşte ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot accepta asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească direct cu mine, nu cu presa. Eu nu m-am băgat în niciun conflict, fug de ele, nu îmi place scandalul.

Vreau să spun că nu ne-a afectat vestiarul, suntem în continuare uniţi, băieţii sunt concentraţi la meciurile care urmează”, a afirmat Ciprian Deac, conform GSP.

Mai mult decât atât, mijlocaşul a precizat că nu are nevoie de un avocat la aproape 40 de ani şi a mărturisit că nu a putut să doarmă din cauza informaţiilor apărute în presă.

”Am vorbit şi cu antrenorul, era normal, cred că nimănui nu-i place să vadă asemenea articole. Îl înţeleg perfect şi pe dânsul, dar cred că cel mai rău am ieşit eu din această poveste. Am aproape 40 de ani şi nu am nevoie de avocaţi, ca cineva să vorbească în numele meu.

Nu ştiam de acest articol, şi eu am fost surprins. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, nu-mi face cinste şi nu mă reprezintă. Am muncit de mic să-mi fac un nume, să ajung la o echipă bună, să fac performanţă şi să se vorbească lucruri bune.

Referitor la ce s-a întâmplat, sunt supărat. Azi-noapte nu am reuşit să adorm, m-a afectat foarte mult”, a completat veteranul din Gruia în vârstă de 37 de ani.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele