Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Neluţu Varga, anunţ şoc: ”Data viitoare mă retrag din fotbal! N-am ajuns bătaia de joc a nimănui”

CFR Cluj Publicat pe 31 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20904909/1/0150de50952ff5de6f45503138c1b5e3.jpg

Neluţu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a avut o reacţie fermă după jocul cu Rapid, în care a fost dezamăgit şi supărat că ardelenii au fost, din punctul său de vedere, dezavantajaţi clar în anumite momente, la anumite faze. Omul de afaceri a promis că, la următorul meci, dacă arbitrajul va fi împotriva campioanei României, va scoate echipa de pe teren.

Neluţu Varga a catalogat prestaţia lui Cătălin Popa drept un ”experiment” asupra echipei CFR Cluj, precizând şi că va ieşi din fotbal în cazul în care erorile grave de arbitraj vor continua la următoarele partide din SuperLigă.

Aseară eu am fost cel care a dat ordin să scoatem echipa de pe teren. Însă, vă promit solemn că a doua oară o voi face sută la sută, iar apoi eu mă voi şi retrage definitiv din fotbal. Nu vreau să stau pe pastile şi să mă omor cu mâna mea în fotbalul românesc. Nu este o ameninţare, ci doar o promisiune foarte clară. Nu am ajuns bătaia de joc a nimănui.

Pe sănătatea mea nu face nimeni experimente cu asemena arbitri, dar ceea ce mă deranjează este că eu nu accept să mai fiu furat. În Giuleşti a fost furt pe faţă. Am avut gol valabil, iar al doilea 11 metri nu a fost niciodată. Primul 11 este discutabil, dar hai să spunem că acolo s-a dus să se uite la VAR. Gigi Becali are dreptate şi apreciez că a fost corect în tot ce a spus despre meciul nostru.

Cei care conduc fotbalul românesc trebuie să fie foarte atenţi la ceea ce spun eu acum. Ştiţi bine că eu vorbesc în presă destul de puţin, dar nu voi mai accepta să fiu bătaia de joc a nimănui. Vă spun încă o dată că dacă o să mai am parte de un asemnea arbitraj, atunci la primul meci de acest gen voi retrage echipa de pe teren, iar eu de a doua zi voi ieşi direct din fotbal. Nu voi mai accepta să fiu furat pe faţă şi umilit. Unii poate vor spune că vorbec la supărare sau vorbesc aşa…ca să pun presiune. Însă, îi asigur. Mulţi nu mă cunosc, iar mie nu îmi place să vorbesc în presă aşa pentru imagine sau nu mai ştiu eu ce…”,  a spus Neluţu Varga pentru ProSport.

Cristi Balaj confirmase iniţial posibilitatea ca meciul Rapid – CFR să nu se termine pe teren

CFR Cluj a vrut să iasă de pe teren în partida din Giuleşti, cu Rapid, de duminică seară! Preşedintele Cristi Balaj a recunoscut, luni dimineaţă, că la nivel intern, în timpul derby-ului, s-a pus problema ca jucătorii să părăsească terenul, din cauza deciziilor luate de arbitrul central Cătălin Popa.

Modul în care a fost dictat al doilea penalty, în urma căruia Rapid s-a impus cu 2-1, a fost picătura care a umplut paharul conducerii CFR-ului, la care s-a mai adunat, după cum a declarat Cristi Balaj la Pro Arena, anumite decizii luate în defavoarea campioanei României. Astfel, oamenii cu factor de decizie în club au fost la un pas să le ceară jucătorilor să părăsească terenul.

Cristi Balaj a fost surprins de modul în care au fost judecate anumite faze, printre care s-a numărat şi un gol anulat pe motiv de offside al CFR-ului, deşi momentul a fost analizat şi în camera VAR.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele