Ultima oră
VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc VIDEO | Un fotbalist de la Malaga şi-a vândut tricoul de joc
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor

”Nevoit să răscolească cele mai improbabile ligi”. Presa din Italia, uluită de convocarea lui Andrea Compagno la naţională

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21054059/1/compagno.jpg

Andrea Compagno (26 de ani) chiar are şanse reale să fie păstrat de Roberto Mancini în lotul final al Italiei pentru debutul în preliminariile EURO 2024.

Selecţionerul Italiei a confirmat că ”Squadra Azzurra” se confruntă cu probleme serioase în atac din cauza accidentărilor şi a faptului că atacanţii disponibili nu evoluează suficient la echipele de club, cu excepţia lui Wilfried Gnonto (19 ani) de la Leeds din Premier League.

Jurnaliştii de la Il Fatto Quotidiano s-au declarat miraţi de faptul că Roberto Mancini a decis să includă în lot un jucător din Superliga. De asemenea decizia de a-l convoca pe Mateo Retegui de la Tigre a stârnit uimire în rândul presei din Italia.

”Italia a ajuns să-l cheme pe Mateo Retegui, un <<oriundo>> pescuit în Argentina, unde a marcat şase goluri în şase meciuri în acest început de sezon cu Tigre, sau chiar pe Andrea Compagno, un <<bomber>> din România, la Steaua Bucureşti, după ce a petrecut ceva timp în Serie D şi San Marino”, au scris cei de la Il Fatto Quotidiano.

Andrea Compagno a fost convocat în lotul lărgit al naţionalei Italiei pentru partidele cu Anglia (23 martie) şi Malta (26 martie) din preliminariile EURO 2024.

Acesta i-a atras atenţia lui Mancini, care a decis să ia în calcul să îi acorde o şansă. Atacantul a marcat de 16 ori în actualul sezon din Superligă (11 goluri pentru FCSB, 5 pentru FC ”U” Craiova).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele