Ultima oră
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea
OFICIAL  | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim” OFICIAL | Colosul din fotbalul european a anunţat prelungirea jucătorului revelaţie din acest sezon. „Este genul de jucător pe care ni-l dorim”

NEWS ALERT ǀ 3 fotbalişti importanţi, OUT de la o formaţie cu pretenţii din Superligă!

Superliga Publicat pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21215956/1/super-liga-fb.jpg

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, joi, despărţirea de jucătorii Radoslav Dimitrov, Anass Achahbar şi Enriko Papa.

“Jucătorii Dimitrov Radoslav, Anass Achahbar şi Enriko Papa nu mai fac parte din lotul Sepsi OSK”, se arată pe pagina de Facebook a formaţiei Sepsi OSK.

Dimitrov, în vârstă de 34 de ani, a fost timp de 4 ani unul dintre jucătorii de bază ai echipei Sepsi.

Anass Achahbar, în vârstă de 29 de ani, s-a alăturat lotului Sepsi OSK în iarna anului 2020.

Enriko Papa, în vârstă de 30 de ani, a sosit la Sepsi în luna februarie a acestui an, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului 2022-2023, de la Rizespor (grupare din liga a 2-a din Turcia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele