Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

NEWS ALERT ǀ A doua lovitură în ultimele 5 zile marca Chelsea: transfer de peste 30 de milioane de lire sterline!

Chelsea Publicat de Emanoil Ursache pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20990385/1/skysports-noni-madueke-psv-6022973.jpg

Chelsea Londra a reuşit să îl transfere pe Noni Madueke, internaţional englez U21, de la PSV Eindhoven în schimbul sumei de 30,7 milioane de lire sterline, informează BBC.

Extrema în vârstă de 20 de ani a semnat un angajament cu formaţia londoneză pentru şapte ani şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

Madueke este al doilea transfer realizat de Chelsea în ultimele 5 zile, după Mykhailo Mudryk pentru 89 de milioane de lire sterline.

Până acum, ”albaştrii” i-au mai adus în perioada de mercato de iarnă pe David Datro Fofana, Andrey Santos, Benoit Badiashile şi Joao Felix (împrumut de la Atletico Madrid).

”Sunt încântat să semnez cu unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Să mă întorc în Anglia şi să joc în Premier League este un vis pentru mine şi pentru familia mea. Abia aştept să încep!

Sunt entuziasmat de ce îmi rezervă viitorul, de viziunea clubului şi de şansa de a fi la un club la care pot câştiga în competiţii de cel mai înalt nivel.”, a declarat Noni Madueke pentru site-ul oficial al londonezilor.

15 milioane de euro este cota de piaţă a aripei dreapta Noni Madueke, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. 20 de goluri şi 14 pase de gol a reuşit acesta pentru PSV în 80 de meciuri oficiale.

Sursa foto: Sky Sports

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele