Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

NEWS ALERT | Alexandru Mitriţă va juca la PAOK Salonic, sub comanda lui Răzvan Lucescu

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20371937/1/mitrita.jpg

Alexandru Mitriţă va evolua în acest sezon la PAOK Salonic, fiind cedat sub formă de împrumut de americanii de la New York City FC. Mijlocaşul a fost dorit cu ardoare de Universitatea Craiova, însă în cele din urmă va evolua sub comanda lui Răzvan Lucescu, informează cei de la gazzetta.gr.

Mitriţă mai are contract cu New York City FC până în 2022, iar americanii îl împrumutaseră în Arabia Saudită până la începutul anului viitor, dar problemele financiare de la clubul la care a lucrat cu Laurenţiu Reghecampf l-au făcut pe fostul internaţional român să ceară rezilierea prematură a contractului, iar acum a fost din nou cedat, dar de această dată în Europa.

Nu a mai ajuns în Bănie

Foarte apropiat de Mitriţă, Mihai Rotaru a intrat imediat pe fir şi a dezvăluit public că-l vrea din nou în Bănie pe omul în schimbul căruia a încasat opt milioane de euro de la New York City, dar reţeta financiară nu e simplă: Mitriţă câştigă aproape un milion de dolari de la clubul din MLS, Craiova trebuie să suporte o parte din acest salariu, iar jucătorul va fi nevoit să renunţe şi el la o parte din pretenţiile financiare pentru a venit sub comanda lui Reghecampf şi a se bate din nou pentru titlul din Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele