Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

NEWS ALERT | Anamaria Prodan, anunţ despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj, după dezvăluirile lui Neluţu Varga!

CFR Cluj Publicat pe 21 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20926829/1/aa.jpg


Anamaria Prodan, unul dintre agenţii lui Nicolae Stanciu (29 de ani), neagă public varianta conform căreia liderul naţionalei ar fi aproape de un transfer la CFR Cluj. Chiar dacă Neluţu Varga a vorbit public, luni, despre un acord cu mijlocaşul lui Wuhan Three Towns, fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf îl contrazice pe patronul din Gruia şi are o altă variantă.
 
Unul dintre cei mai buni fotbalişti din China, Stanciu a costat-o pe Wuhan Three Towns 3.7 milioane de euro, iar şefii clubului asiatic vor să-şi recupereze investiţia şi nu s-ar despărţi de Niculae pentru o sumă foarte mare pentru SuperLigă. Slavia Praga a încercat să intre pe fir, dar s-a retras între timp din cursa pentru semnătura mijlocaşului ofensiv, iar contextul părea propice pentru CFR Cluj. Din punct de vedere financiar, susţine Anamaria Prodan, venirea lui Stanciu la CFR e una imposibilă, atât din cauza salariului mare, cât şi a sumei de transfer pe care chinezii o vor cere la o eventuală negociere:
 
"Dragilor, Nicolae Stanciu este sub contract în China şi nu poate bate palma cu nimeni! România nu are cum să-şi permită salarii de milioane şi sume de transfer de milioane de euro! Stanciu este cel mai bun fotbalist al ţării astăzi", a scris agentul lui Stanciu, luni, pe Instagram.

Neluţu Varga s-a grăbit să anunţe acordul cu Stanciu

Cu câteva ore înainte de poziţia publică a Anamariei Prodan, patronul celor de la CFR Cluj apucase să anunţe că Stanciu e gata să semneze cu CFR Cluj, dar şi că s-a înţeles deja cu mijlocaş în ceea ce priveşte salariul:
 
”Am speranţe mari că vor reuşi să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că îşi doreşte să vină la noi. El de un an îşi dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înţeles şi nu o să fie vreo problemă la salariu.
 
Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da şi nişte bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înţeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înţeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva şi de ordin politic, cam aşa ceva.
 
Dar, din ce informaţii am eu, se pare că el este dorit înapoi şi de cei de la Slavia. Ni-l dorim şi noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aş putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România şi îşi şi doreşte să fie mai aproape de familie”, a spus Varga, pentru ProSport.
  • Stanciu este într-o formă foarte bună în campionatul chinez şi să adune 8 goluri şi 7 assist-uri, în 20 de meciuri jucate în acest sezon.
  • Cel mai în formă stranier este cotat la 5.5 milioane de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele