Ultima oră
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni

NEWS ALERT ǀ Anunţul momentului în fotbalul românesc este legat de Ianis Hagi

Stranieri Publicat de Emanoil Ursache pe 6 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20973452/1/fb-rangers-fc.jpg

Naţionala României primeşte o veste bună din Scoţia. Antrenorul lui Rangers, Michael Beale, priveşte cu optimism revenirea pe teren a lui Ianis Hagi după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon aproape un an de zile.

Tehnicianul vicecampioanei Scoţiei speră ca până la finalul lunii curente să îl vadă pe Ianis Hagi în acţiune.

Antrenorul are încredere în Ianis Hagi

”Sperăm să-l vedem în acţiune până la finalul lunii. Atât el, cât şi Souttar se antrenează acum normal, cu echipa.”, a declarat Michael Beale, în cadrul unei conferinţe de presă de vineri.

În plus, recent, antrenorul internaţionalului român a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, conform Scottish Dailyexpress: ”Ianis va juca un rol extrem de important când va fi în formă. E un jucător foarte bun, în care eu cred foarte mult!”.

Pe 21 ianuarie 2022, în meciul de Cupă cu Stirling Albion, Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept. Fiul ”Regelui” a părăsit terenul după numai 14 minute de joc.

15 goluri şi 21 de pase de gol a reuşit Ianis Hagi în 85 de meciuri oficiale pentru Rangers, cu care şi-a trecut în palmares titlul de campion în sezonul 2020 – 2021 şi o Cupă a Scoţiei în stagiunea următoare.

Mijlocaşul ofensiv cu două goluri în 23 de selecţii pentru naţionala României a fost transferat de ”The Gers” în iulie 2020 de la Genk pentru 3,5 milioane de euro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele