Ultima oră
Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV Poveste de senzaţie! Dan Petrescu, bătut de o legendă a fotbalului: „Au avut câteva contre” | VIDEO EXCLUSIV
Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune” Jucătorul monitorizat de FCSB se bucură că prezintă interes. ”Înseamnă că am avut evoluţii bune”
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa

NEWS ALERT ǀ Arbitru VIP pentru derby-ul FCSB - Rapid

FCSB Publicat pe 26 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21136484/1/rapid-bucuresti-fcsb-play-off-superliga-superbet-23-04-2023-1.jpg

Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru meciul FCSB - Rapid, care va avea loc, sâmbătă, de la ora 20:30, în etapa a X-a, ultima a Superligii.

Colţescu va fi ajutat de Daniel Mitruţi şi Bogdan Gheorghe. În Camera VAR se vor afla Horia Mladinovici şi Bucsi-Imre Laszlo. Rezervă va fi Viorel Flueran, iar observator Adrian Comănescu.

Partida FCSB - Rapid, din runda a 10-a (ultima) din play-off-ul Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe platforma PrimaPlay.ro.

De asemenea, golurile şi fazele importante din derby-ul Superligii vor putea fi văzute în format live video & text pe site-ul PrimaSport.ro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele