Ultima oră
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off

NEWS ALERT | Dan Şucu a dat de înţeles că unul dintre fotbaliştii surprinşi în club poate să îşi facă bagajele!

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 25 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21504145/1/sarbatorirea-100-ani-rapid-bucuresti-25-06-2023-1.jpg

Escapada lui Alexandru Albu şi Andrei Borza a luat prin surprindere toată suflarea microbistă din România. Cei doi au petrecut într-un club de fiţe, după ce Rapid a pierdut, scor 3-1, cu Poli Iaşi.

După ce Daniel Niculae a avut o primă reacţie, acum a venit şi rândul lui Dan Şucu să vorbească despre incident. Din spusele finanţatorului formaţiei giuleştene reiese că Alexandru Albu ar urma să fie pe făraş. Şucu a spus că mijlocaşul se afla în toiul negocierilor pentru prelungirea contractului.

”Un milion de oameni aşteaptă şi-şi doresc din suflet ca Rapid să ia titlul. 2.000 de suporteri au venit aseară, la Iaşi, ca să-I încurajeze şi au pus suflet. Au plecat toţi dezamăgiţi, inclusiv eu.

OK, pot să înţeleg că am pierdut, e o întrecere sportivă. Dar nu pot înţelege şi că pe doi jucători dintre jucătorii mei nu i-a durut eşecul. Asta are legătură cu dorinţa de a fi campion. Fără suflet, fără să te doară nu poţi fi campion.

Avem un regulament de ordine interioară, iar ei erau în cantonament până în această seară. Avem un preşedinte, avem un antrenor şi ei trebuie să ia o decizie. În cazul în care ei nu iau o decizie, clubul are acţionari. Cel mai ciudat mi se pare cazul lui Albu, care se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea de contract. Acum, nu ştiu la ce se mai poate aştepta el de la noi.

Prefer ca investigaţia să o facă preşedintele şi antrenorul şi să ne anunţe ei ce decizie au luat, cel târziu în această seară. Pentru că nu pot să înţeleg că pe suporteri şi pe mine ne doare sufletul, iar pe unii jucători nu.

În orice organizaţie, disciplina e obligatorie. Într-o situaţie ca asta, contează ce atitudine ia clubul, pentru că nu e un club fără suporteri, fără oameni care pun suflet. Un milion de fani speră şi se bazează că şi jucătorii sunt acolo cu inima şi cu sufletul. Dar despre ce oameni şi despre ce suflet vorbim în cazul celor doi?! Pentru că atunci când s-a terminat meciul, cei 2.000 de oameni care erau supăraţi s-au urcat în maşini şi fac 6 ore în autobuze sau trenuri să ajungă acasă. Nu s-au dus la distracţie.

Repet, aştept rezultatul investigaţiei până în această seară, iar dacă nu, există un acţionar şi o să ia el decizia”, a spus Şucu pentru GSP.RO.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele