Ultima oră
COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României

COSR | 100 de ani de la prima medalie olimpică a României
Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României

Anghel Iordănescu împlineşte 74 de ani. Mesajul fiului său, Edi Iordănescu, actualul selecţioner al României
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive

NEWS ALERT: Dinamo schimbă antrenorul: "Accept să fiu plătit după ce salvez echipa". Fanii din Programul DDB au dat OK-ul pentru înlocuirea lui Mihalcea

Superliga Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19420128/1/mihalcea.png


Adrian Mihalcea, 44 de ani, nu mai e dorit de către fanii din Programul DDB! Luni seară, aceştia au transmis că echipa din Ştefan cel Mare a luat decizia de a-şi schimba antrenorul, iar alesul este Gigi Mulţescu, 68 de ani.
 
La puţin timp după ce suporterii-acţionari şi Ionuţ Negoiţă au semnat un memorandum prin care boardul DDB e consultat în luarea deciziilor, conducerea a propus demiterea staff-ului tehnic condus de Adi Mihalcea, iar suporterii nici nu au stat pe gânduri. Astfel, luni seară, pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, a apărut numele lui Gigi Mulţescu drept următorul antrenor al lui Dinamo. Cel poreclit SMURD este de mai multă vreme în negocieri cu conducerea lui Dinamo şi urmează să-l aibă aproape pe un alt fost mare dinamovist, Cornel Ţălnar.
 
"În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ţinând cont şi de situaţia critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic. Propunerea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar. 
 
Dorim să-i mulţumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei. A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă. 
 
Răspunsul dat de Gigi Mulţescu în momentul în care a fost întrebat despre salariu, spune multe despre caracterul acestui om: ”Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”, e mesajul transmis de fanii din Programul DDB.
 
Cel mai probabil, Mihalcea va pregăti echipa pentru partida restantă cu Chindia Târgovişte, apoi va fi îndepărtat pentru a-i face loc lui Mulţescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele