Ultima oră
Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate Naţionala Angliei a anunţat lotul pentru EURO 2024! Nume uriaşe lăsate acasă de selecţionerul Southgate
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"

NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21570796/1/fcsb-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-20-04-2024.jpg

Lovitură grea încasată de Rapid! Accidentarea lui Hromada este mult mai serioasă decât se anticipa şi va fi operat.

Fotbalistul slovac a ajuns la Rapid în această iarnă, sub formă de împrumut de la Slavia Praga. Jakub Hromada s-a impus, în ultima perioadă, în primul 11 al echipei din Giuleşti.

Mijlocaşul a ieşit de pe teren, în minutul 50 al duelului cu FCSB, în urma unei accidentări. Hromada a fost atunci urcat pe targă şi dus la spital.

Acum, Robert Niţă a dezvăluit că accidentarea lui Hromada este mult mai serioasă decât se credea. Slovacul va fi operat şi va putea reveni pe gazon abia peste patru luni.

"Ştiu de Hromada. Din păcate, Hromada, la ultimul control medical, după ce s-a interpretat şi RMN-ul, s-a constatat că el are o problemă mult mai gravă decât la consultul iniţial. Hromada va fi operat, va lipsi în jur de patru luni de zile şi este o pierdere.

100% va fi operat şi va lipsi patru luni. La articulaţia umărului are probleme serioase.

Iniţial, s-a încercat varianta cu o orteză, să fie imobilizată articulaţia două, trei săptămâni şi după să mai facă un RMN şi un consult, dar la un consult mai amănunţit şi la anumite mişcări pe care a fost pus să le facă şi la o reinterpretare a RMN-ului, s-a constat că accidentarea este foarte serioasă", a declarat Robert Niţă, la Fanatik Superliga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele