Ultima oră
Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem” Gabi Balint şi-a spus „oful” după înfrângerea cu Belgia: „Trebuie să recunoaştem”
Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor" Suporterii naţionalei, desfiinţaţi de Mitică Dragomir! "Ăştia sunt oameni bolnavi mintal! Vai de mama lor"
VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui VIDEO | Imagini superbe din cantonamentul României! Florinel Coman, alături de fetiţa lui
Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos” Jucătorul României care i-a atras atenţia lui Kevin de Bruyne, după Belgia - România 2-0. „A fost foarte bun, periculos”
Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV Un fost mare jucător a făcut duşuri cu bere la meciul cu Ucraina | VIDEO EXCLUSIV
Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV Ratarea lui Dennis Man din partida cu Belgia, analizată de fostul atacant al naţionalei: „Aşa se procedează acolo” | VIDEO EXCLUSIV

NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21598184/3/vargaa.jpg

Neluţu Varga a anunţat prima mutare a verii la CFR Cluj.

Deşi înainte să revină Dan Petrescu în Gruia era văzut ca şi plecat de la echipa, Tachtsidis va continua la CFR Cluj.

Neluţu Varga a dezvăluit că Petrescu a fost impresionat de fotbalistul grec şi a luat decizia să îi prelungească contractul pe încă un an, cu posibilitatea ca înţelegerea să fie prelungită din nou.

"Ne-am înţeles cu Tachtsidis pentru un contract de prelungire pe un an, plus încă un an opţional. Eu cred că va sta doi ani aici la CFR, pentru că se simte foarte bine.

Tachtsidis este un jucător formidabil, cel mai bun mijlocaş în acest campionat. L-aţi văzut, pictează pe teren, iar Dan Petrescu îl vrea neapărat în proiectul pe care îl începe la CFR Cluj.

Tachtsidis va mai rămâne încă cel puţin doi ani la CFR Cluj, este, după părerea mea, unul dintre cele mai tari transferuri pe care puteam să le facem, această prelungire.

I-am făcut prima poftă lui Dan Petrescu. Am bătut palma cu jucătorul, Tachtsidis va continua la CFR Cluj şi ne va ajuta să devenim campioni", a spus Neluţu Varga, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele