Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

NEWS ALERT | Primul transfer al iernii la FCSB: "Ne-am înţeles, va veni la noi!"

FCSB Publicat pe 6 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20942059/1/ba.jpg


Kevin Boli (31 de ani), de patru ori campion al României, e aproape să semneze cu FCSB, mutarea fiind confirmată atât de către Gigi Becali, cât şi de către Valeriu Iftime.
 
Discuţiile dintre cei doi parteneri de afaceri au început în urmă cu mai multe luni, iar acum sunt aproape de acordul prin care nepotul lui Basile Boli va face trecerea spre vicecampioana României:
 
"Da, m-am înţeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. În fotbal, depinzi de o zi sau de o altă zi. Când câştigi, spui că-l iei, apoi, când pierzi, spui că nu-l mai iei. Dar m-am înţeles cu Iftime. Eu îl vreau pe băiat", a declarat Becali, pentru gsp.ro.
 
Văzut drept un concurent cu şanse reale în lupta pentru titularizare cu Dawa, Tamm şi Cristea, Boli are trei titluri cu CFR şi unul cu Farul.
 
”Da, vrem să-l dăm la FCSB. Am vorbit cu domnul Becali despre chestiunea aceasta”, a confirmat şi Valeriu Iftime.

Cotat la 450.000 de euro, Boli a fost adus în Româia de Farul, în vara lui 2015, din postura de jucător liber de contract după despărţirea de belgienii de la Mouscron. A făcut pasul spre CFR Cluj în 2017, iar în 2018 a fost vândut cu 2.5 milioane de euro în China, la Hengfeng, pentru ca mai apoi să fie vândut, în 2020, la echipa turcă Samsunspor. A semnat în această vară cu FC Botoşani, pentru care a strâns 12 meciuri.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele