Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

NEWS ALERT | Un nou transfer pentru FC Botoşani. Anunţul făcut de Valeriu Iftimie

FC Botoșani Publicat pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21494948/1/293105075-10158952103945784-5121997101422420824-n.jpg

FC Botoşani ocupă penultima poziţie în Superliga şi se află într-o luptă aprigă pentru salvarea de la retrogradare.

Răzvan Ducan este titularul de drept în poarta moldovenilor, însă după gafa comsiă în meciul cu UTA Arad, încheiat cu scorul de 2-2, portarul în vârstă de 23 de ani are zilele numărate.

Portar bosniac pentru FC Botoşani

Valeriu Iftimie a anunţat că aduce un portar, conform Fanatik. Se pare că este vorba despre Luka Kukic (27 de ani), goalkeeperul rămas liber de contract după despărţirea de FC Buxoro, formaţie din a doua ligă din Uzbekistan.

"Piaţa asta de aducere de jucători e foarte, foarte dinamică şi chiar vreau să vă spun că e mai vie decât piaţa energiei. E aşa de plină de informaţie şi de schimbătoare şi de noutăţi. Trebuie să fii foarte atent să nu faci greşeli.

Avem un portar care vine acum. E un bosniac. Vine sigur un portar, dar nu va fi la meciul ăsta (n.r. – cu Universitatea Craiova). Eu nu cred că Răzvan e un portar la care să renunţăm uşor. Dar eu cred că Răzvan trebuie să muncească mai mult şi să fie mai curajos.

Şi trebuie să ştie că în spatele lui e un portar care îi poate lua locul dacă nu e în formă. Din păcate, în spatele lui n-a fost în ultimul an. Poate şi asta l-a făcut un pic comod, dar sunt sigur că e un portar valoros şi cred că ne va ajuta mult" , a declarat Valeriu Iftimie pentru sursa citată anterior.

FC Botoşani primeşte vizita Universităţii Craiova dumincă, ora 17:15. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele