Ultima oră
Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu” Gabi Tamaş face curăţenie la Concordia Chiajna. Şase jucători sunt OUT. ”Au salarii mai mari decât aveam eu”
Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice
Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani” Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani”
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-2, în direct la Prima Sport 1! Anselmo egalează VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-2, în direct la Prima Sport 1! Anselmo egalează
Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon

NEWS ALERT ǀ Zinedine Zidane, la un pas de revenire! Buget solid pentru ”Zizou” ca să revitalizeze o echipă de tradiţie

Ligue 1 Publicat pe 7 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21375237/1/profimedia-0818739952.jpg

Zinedine Zidane, tehnicianul care a scris istorie la Real Madrid cucerind trei Ligi ale Campionilor consecutive, este foarte aproape să revină în antrenorat.

Legendarul mijlocaş francez care nu a mai profesat din mai 2021, de când s-a despărţit de ”albi”, s-ar fi înţeles cu Olympique Marseille, informează publicaţia France Bleu Provence.

Condiţia impusă de Zinedine Zidane

Zidane ar fi impus drept condiţie ca OM să fie vândută Fondului Public de Investiţii al Arabiei Saudite (PIF), cel care a cumpărat şi Newcastle în 2021.

David Berger, jurnalist la Canal +, a anunţat ulterior că americanul Frank McCourt este aproape să ajungă la un acord cu autorităţile saudite în perioada următoare. Totul ar urma să fie fie oficializat în ianuarie 2024.

400 de milioane de euro ar fi suma pe care ar avea-o pregătită pentru Olympique Marseille PIF, dintre care 200 de milioane de euro ar fi alocaţi strict pentru bugetul de transferuri de care să dispună Zinedine Zidane.

Zidane s-a născut în Marsilia, însă nu a jucat şi nu a antrenat niciodată pentru OM.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele