Ultima oră
VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu VIDEO | Farul - Rapid 3-1, în direct la Prima Sport 1! Benchaib, gol spectaculos din careu
Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat” Ioan Ovidiu Sabău s-a liniştit. ”O victorie într-un moment delicat”
”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out ”Au în contract că pleacă dacă echipa retrogradează”. Ipoteză şocantă cu privire la o formaţie din play-out
VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu VIDEO | Imaginile deznădejdii. Dan Şucu, cu mâinile în cap, după ce Rapid a avut un start modest la Ovidiu
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off

Neymar, out de la PSG! Ce sumă vor şeicii pe starul brazilian

PSG Publicat de Ovidiu Neacşu pe 27 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20687250/1/profimedia-0672012029.jpg

Neymar a fost pus pe lista de transferuri, de conducerea lui PSG, pentru vara aceasta. Brazilianul în vârstă de 30 de ani a fost huiduit de fanii parizieni, după insuccesul din Champions League suferit în ”optimile” competiţiei.

Conducătorii clubului din capitala Franţei sunt dezamăgiţi de nereuşitele echipei din ultimii ani, dar mai ales de nereuşita din acest sezon, când PSG a avut cel mai bun lot din Europa. Aceştia au investit foarte mulţi bani, iar rezultatele, în cea mai prestigioasă competiţie din Europa, întârzie să apară. 

Unul dintre jucătorii care au fost aduşi pe sume uriaşe de bani este Neymar, brazilianul adus de la FC Barcelona pe 222 de milioane de euro, este în continuare cel mai scump transfer făcut vreodată, dar pare că răbdarea conducerii şi a fanilor cu el a ajuns la sfârşit.

Atacantul brazilian ar urma să fie vândut, în această vară, pe o sumă considerabilă de bani, 90 de milioane de euro, conform presei din Franţa. Suma este mult mai mică decât cea achitată de PSG, când l-au adus de la FC Barcelona. Motivul este vârsta jucătorului şi forma lui din ultimii ani. 

Neyamr este criticat după declaraţiile din ultima vreme 

Daniel Riolo, jurnalistul care a anticipat transferul lui Messi la PSG, l-a criticat aspru pe Neymar. Acesta consideră că declaraţiile pe care le face starul brazilian nu fac decât să înrăutăţească situaţia de la clubul din Paris.

”Ce îi înfurie şi mai mult pe suporteri este că îi văd pe jucători că nu le înţeleg felul în care aceştia se implică emoţional. În cele din urmă, ei primesc doar lucruri ce seamănă a insulte. Neymar a insultat publicul parizian.

I-a insultat pe suporteri în 2019, atunci când a vrut să plece la Barcelona şi acum a început din nou. Suporterii au fost buni şi au trecut repede peste asta, dar acum el o face din nou. Neymar e pe altă planetă.

Viaţa lui este una a degradării totale. Este teribil să te gândeşti că suporterii lui PSG au un jucător în vestiar care otrăveşte echipa. Este dramatic ceea ce face el, profesionalismul său, viaţa sa extrasportivă, felul în care le dă indicaţii celorlalţi jucători.

Prima soluţie a lui PSG este să se despartă de Neymar cât mai curând posibil. Omul acesta este un pericol public pentru PSG”, a declarat jurnalistul Daniel Riolo, citat de Paris Fans.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele