Ultima oră
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid

Neymar va deveni preşedintele unei echipe din Pique's Kings League, versiunea braziliană

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21077559/1/psgfr-neymar.jpg

Neymar, atacantul brazilian al lui PSG va deveni preşedintele unei echipe din versiunea braziliană a Pique’s Kings League, o competiţie care amestecă e-sportul şi fotbalul.

Lansată de Gerard Pique la începutul anului 2023, Liga Regilor este în plină expansiune. Douăsprezece echipe de fotbal în şapte, conduse de streameri pe Twitch, concurează în fiecare weekend în meciuri condimentate cu diverse evenimente (numărarea golurilor duble, penalizare automată etc.).

Acum a sosit vremea unui alt impuls pentru dezvoltarea Kings League: conceptul va fi exportat în America de Sud, în special în Brazilia. Pe lângă Ronaldinho, inclus în proiect de ceva vreme, s-a confirmat şi intrarea în angrenajul competiţiei a lui Neymar, jucătorul parizienilor urmând să devină preşedinte al unei echipe.

 



 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri