Ultima oră
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi VIDEO | PSG - Borussia Dortmund, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Parizienii, în continuare favoriţi
Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur” Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”
Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală Marcel Ciolacu, spectator la promovarea echipei din localitatea natală
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii

Nici ei nu sperau la patru victorii la rând. Şut, după Academica - Sepsi 1-0: "Nu credeam!"

Superliga Publicat pe 1 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19408511/1/asut.jpg


Marcator al golului care le-a adus celor de la Academica Clinceni a patra victorie consecutivă cu 1-0 în Casa Liga 1, Adrian Şut se află printre cei care credeau prea puţin spre deloc că trupa lui Ilie Poenaru poate pune pe picioare o asemenea serie.
 
"Era greu de crezut, mai ales că aveam cele mia multe goluri primite. Dar am dat dovadă că am muncit mult la antrenamente, ne-am pregătit foarte bine. Chiar nu credeam, dar e foarte bine pentru noi", a declarat mijlocaşul împrumutat de la FCSB, care a marcat în minutul 72, după o centrare a lui Cebotaru.
 
Din punctul de vedere al lui Şut, căldura a fost un adversar mai greu decât cei de la Sepsi: "O căldură foarte mare, a fost foarte greu pentru noi, dar am muncit şi am dat dovadă de caracter. Am tras de noi până în ultimul minut şi am reuşit să câştigăm", a mai punctat mijlocaşul ilfovenilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele