Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Nicio excepţie, nici măcar pentru el! "A aşteptat 12 ore!" Cum a fost surprins David Beckham în Londra, la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Special Publicat pe 16 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20861197/5/becks.jpg

Marea Britanie îşi ia în aceste zile adio de la Regina Elisabeta a II-a, iar zeci de mii de oameni au format cozi întinse pe kilometri întregi pentru a-i aduce un ultim omagiu celei care a condus Regatul timp de 70 de ani.

Printre cei care au ţintut să ia parte la ceremonie se numără şi David Beckham, care a fost surprins de camerele televiziunilor în timp ce aştepta la coada lungă, chiar daca beneficiază de statutul unei vedete internaţionale şi chiar a luat parte la multe evenimente organizate de Casa Regală Britanică de-a lungul timpului.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20861197/1/becks1.jpg

Beckham, 12 ore la coadă

Starul englez a confirmat ulterior pentru Sky News ca a aşteptat timp de 12 ore pentru a reuşi să-i aduca un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a, precizând ca s-a aşezat la coadă la ora 2 dimineaţa, în noaptea de joi spre vineri.

"Era de aşteptat ca această zi să fie una deosebit de grea. Gândurile noastre se îndreaptă spre familie şi e un sentiment special să auzi toate poveştile spuse de oamenii care aşteptau aici.

Cel mai important moment pentru mine a fost când am primit Ordinul Imperiului Britanic (n.r. cea mai importantă distincţie ce poate fi oferită de Casa Regală Britanică unui cetăţean). Atunci i-am luat pe bunicii mei cu mine, ei fiind mari monarhişti
", a declarat Beckham.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20861197/4/bec.jpg

Margareta a României şi Principele Consort vor participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi Principele Consort vor participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, anunţă reprezentanţii Familiei Regale a României.

”Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi ASR Principele Consort vor lua parte la funeraliile Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a”, se arată, marţi, într-o postare pe pagina de Facebook a Familiei Regale a României.

Alte detalii vor fi comunicate în perioada următoare.

La funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, care vor avea loc în 19 septembrie, şi-a anunţat prezenţa preşedintele american Joe Biden, fiind însă aşteptat să participe şi împăratul japonez Naruhito.

Şefilor de stat care se vor deplasa la Londra pentru funeraliile reginei Elisabeta a II-a li s-a cerut să facă deplasarea cu zboruri comerciale şi li s-a interzis să folosească elicoptere, informează politico.com, care susţine că a obţinut documente în care sunt precizate regulile stricte de protocol pentru demnitarii străini.

Liderilor mondiali li s-a spus şi că nu îşi pot folosi maşinile oficiale pentru deplasarea până la Westminster Abbey, în 19 septembrie – va fi organizată deplasarea cu autocare dintr-un punct din vestul Londrei.

“Vi-l puteţi imagina pe Joe Biden în autocar?, ar fi reacţionat duminică pe WhaatsApp un ambasador la Londra.

La funeralii pot veni doar şefii de stat şi soţiile sau partenerele lor. Va fi atât de mare aglomeraţia în Westminster Abbey încât ar fi imposibil să participe mai mult de două persoane (demnitarul şi soţia sa) din fiecare ţară, menţionează politico.com. Şefii de stat care nu pot fi prezenţi pot alege pe altcineva ca reprezentant oficial, de exemplu pe premier sau pe un ministru.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele