Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Nicolo Napoli continuă parcursul excelent la FCU Craiova. ”Echipa m-a ascultat şi sunt fericit de rezultat”

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21043075/2/universitatea-craiova-fc-u-craiova-liga-1-casa-pariurilor-14-02-2022-2.jpg

FCU Craiova a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 28-a din Superligă.

George Ganea a deschis scorul în finalul primei reprize, în minutul 45, când a primit o pasă în faţa porţii, de la Blănuţă, şi l-a învins pe Pap. În minutul 55 FC Botoşani a trecut pe lângă egalare, când Paramatti a respins cu o lovitură de cap de pe linia porţii o minge trimisă de Dragu.

Cei de la FCU sunt neînvinşi pe teren în 2023 (n.r. au pierdat cel puţin pe moment la ”masa verde” cu Sepsi), iar Nicolo Napoli s-a declarat încântat de atitudinea elevilor săi, însă a punctat că sunt probleme importante de lot, din cauza accidentărilor.

”A fost un meci bun, un meci în care băieţii au jucat foarte bine. A fost şi un meci de luptă, dar echipa m-a ascultat şi sunt fericit de rezultat.

(n.r. despre accidentaţi) Sperăm să îi recuperăm la ultimul meci. Băieţii care au intrat au făcut un meci bun, sunt fericit. Îi felicit pentru că a fost un meci foarte dificil. Cei care au intrat în teren şi-au făcut treaba.

Cheia partidei a fost că băieţii au jucat bine tactic, au făcut faza defensivă foarte bine. A fost un meci deschis”
, a explicat Napoli, după meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri