Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă

Niculescu crede în revenire. ”Nu a fost diferenţă mare în seara asta, între o echipă de Liga 1 şi Liga 2. Cel puţin eu n-am văzut-o, de pe bancă”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19446218/1/nic.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat la Ploieşti, în faţa celor de la CS Mioveni, cu scorul de 2-0, partida tur din cadrul barajului de menţinere/promovare în Casa Liga 1. Formaţia lui Emil Săndoi a dominat în mare parte jocul, arătând diferenţa clară dintre cele două eşaloane.

La final, Claudiu Niculescu, antrenorul formaţiei din Liga 2 a recunoscut superioritatea celor de la Chindia, dar consideră că diferenţa dintre cele două echipe nu a fost atât de mare, iar în returul de miercuri orice este posibil.

”Victorie meritată pentru gazde. Nu am reuşit să depăşim momentul Petrolul, când am ratat promovarea. Începutul a fost echilibrat, ba chiar am controlat jocul în prima repriză. Dar la nivelul ăsta, să faci aşa greşeli individuale... Echipa din Liga 1 nu te iartă. Sper să nu cedăm, să jucăm returul cu şansa pe care o avem. Din păcate, nu cred că am reuşit să-i capacitez pentru acest joc. 

Nu a fost diferenţă mare în seara asta, între o echipă de Liga 1 şi Liga 2. Cel puţin eu n-am văzut-o, de pe bancă. Dar la fotbal s-au văzut multe. Când noi am greşit, ei ne-au taxat. Când ei au greşit, noi am ratat. Ce vom face până miercuri? Trebuie să muncim şi voi încerca, pe cât posibil, să le ridic moralul. Nu e totul pierdut. Jucăm ultima şansă miercuri, cred într-o remontada. O putem face”, a spus Niculescu, imediat după meciul de la Ploieşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele