Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Nikolaos Kainourgios, OUT de la Dinamo! Anunţul antrenorului Duşan Uhrin Jr.

Dinamo Publicat pe 31 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20657791/1/dinamo-bucuresti-farul-constanta-liga-1-casa-pariurilor-20-12-2021.jpg

Doar şapte meciuri în Casa Liga 1 a rezistat fundaşul stânga Nikolaos Kainourgios (23 de ani) în Ştefan cel Mare. Dinamo a confirmat oficial că i-a reziliat contractul acestuia prin vocea antrenorului Duşan Uhrin Jr.

Tehnicianul ”câinilor” a anunţat despărţirea la conferinţa de presă de joi, premergătoare meciului cu Chindia Târgovişte de vineri, de la ora 20:30.

”Kainourgios a plecat. Din ce ştiu, luni a întrerupt contractul.”, a declarat antrenorul ceh.

4.000 de euro lunar este salariul pe care îl încasa Nikolaos Kainourgios la Dinamo, echipă încă lovită de probleme financiare serioase, doar pentru a se antrena.

Adus la insistenţele lui Mircea Rednic, Kainourgios nu a mai fost luat în calcul pentru alcătuirea primului 11 la Dinamo de la plecarea ”Puriului”. Ultima dată, grecul a jucat în înfrângerea contra Farului de acasă, scor 0-2, chiar la ultimul meci al lui Rednic pe banca ”câinilor” din decembrie anul trecut.

SV Zulte Waregem din Belgia şi AE Sparti din Grecia sunt celelalte două echipe din CV-ul lui Nikolaos Kainourgios.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele