Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Noi plecări la FCSB, după rezultatele foarte slabe din campionat. Gigi Becali a numit jucătorii care l-au nemulţumit

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 20 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20864799/1/bec.jpg

FCSB nu merge deloc bine în campionat, iar acest lucru este se reflectă în poziţia pe care o ocupă în campionat după nouă meciuri jucate.

”Roş-albaştrii” se află pe locul 14 în SuperLiga, iar Gigi Becali e hotărât să facă o ”curăţenie” în lotul echipei. Prima victimă a patronului lui FCSB a fost Vadim Raţă, care s-a întors la FC Voluntari, după doar trei săptămâni. 

 ”Aşa cum am mai spus, eu fac selecţie acum la locul de muncă. Am făcut selecţie acum şi l-am trimis pe Raţă înapoi, mai fac iar selecţie în iarnă. Vor mai fi încă vreo 2-3 care pleacă”, a anunţat Gigi Becali la Pro Arena.

Cei vizaţi de omul de afaceri pentru a părăsi echipa sunt Bogdan Rusu şi Marco Dulca, iar la fel ca în cazul lui Raţă ei au fost aduşi la echipă în acestă vară, dar evoluţiile lor nu l-au convins pe Gigi Becali că merită să rămână la FCSB.

Nici Haruţ nu scapă de criticile lui Becali

Latifundiarul din Pipera este dezamăgit şi de forma pe care a arătat-o Denis Haruţ de când s-a întors la FCSB. Fundaşul care a revenit din împrumutul de la FC Botoşani nu a prins foarte multe minute în tricoul ”roş-albastru”, iar după evoluţia slabă din meciul cu Universitatea Craiova pare să fie al treilea om de care Gigi Becali vrea să scape.

”Sunt fotbalişti la FCSB, am făcut selecţie, i-am luat, i-am dat, mai fac iar selecţie în iarnă. Mai pleacă 2-3. Haruţ e un jucător valoros, dar el e valoros jucător, numai că nu e bărbat curajos jucător şi dacă nu e, nu poţi la FCSB.

De ce să fie moment dificil, ce sunt nebun? Ce dificil moment când au intrat 4 milioane şi mai intră milioane în cont. Ce dificil? E adevărat că eu fac calcule, dar echipa asta o să fie imbatabilă, va câştiga meci de meci. Ca să intrăm în play-off, trebuie să batem Petrolul şi urcăm pe locul şase.

Prima dată spun ce e real, asta e realitatea, dar după spun şi optimismul meu. Nu pot spune că sunt bucuros, că suntem pe locul 14, spun realitatea şi ce cred eu că se va întâmpla în viitor.

Nu ai cum să îl dai afară pe Dică, 8 milioane în cont, ai mai luat şi de pe Tănase 3 milioane, 11 milioane. Pe mine banii mă interesează, să duc echipa mai departe”, a mai spus Gigi Becali la Pro Arena.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele