Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Noile clauze ale contractului pentru închirierea Arenei Naţionale. FCSB şi Rapid au semnat. Cât vor plăti în continuare

FCSB Publicat pe 1 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20659431/1/arena.jpg

Edilul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că Primăria Municipiului Bucureşti PMB a actualizat clauzele contractului de închiriere a stadionului pentru evenimentele sportive din anul competiţional 2022-2023 de pe Arena Naţională.

”Am spus de mai multe ori că eficientizarea managementului Arenei Naţionale e unul dintre obiectivele mele în acest mandat. PMB a actualizat de aceea clauzele contractului de închiriere a stadionului pentru evenimentele sportive din anul competiţional 2022-2023. Principala modificare se referă la plata în avans a chiriei şi a costurilor de operare a stadionului, fiind vorba de o procedură des întâlnită în plan internaţional.

Municipalitatea urmăreşte astfel evitarea acumulării de datorii din partea cluburilor sportive şi echilibrarea balanţei de venituri şi cheltuieli înregistrate la Arena Naţională. Noul contract aferent sezonului 2022-2023 a fost deja semnat cu Fotbal Club FCSB S.A. şi Fotbal Club Rapid 1923 S.A., urmând ca şi celelalte cluburi care vor dori să joace pe Arena Naţională să respecte acelaşi cadru.”, a scris Nicuşor Dan, vineri, pe Facebook.

El a adăugat că, potrivit contractului şi în acord cu HCGMB nr. 59/2017, tarifele minime aferente închirierii vor fi următoarele:

- Meci din cadrul campionatului intern de fotbal - 13.000 euro/eveniment / fără TVA;

-  Meci din cadrul Cupei Ligii sau a Cupei României - 13.000 euro/eveniment / fără TVA;

- Meci din cadrul UEFA Champions League - 28.000 euro/eveniment / fără TVA;

- Meci din cadrul UEFA Europa League - 23.000 euro/eveniment / fără TVA.

- Servicii de operare stadion Arena Naţională - 10.000 euro/meci(eveniment) / fără TVA”
.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele