Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Norvegienii de la Viking se tem de Octavian Popescu: ”Este un real pericol!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 18 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20822997/2/fcsb-saburtalo-tbilisi-preliminarii-conference-league-28-07-2022-1.jpg

Morten Jensen, antrenorul formaţiei Viking, a remarcat un fotbalist de la FCSB, pe care îl consideră un ”real pericol” pentru norvegieni. Este vorba despre nimeni altul decât Octavian Popescu, decarul”roş-albaştrilor”, în vârstă de 19 ani.

Tehnicianul o vede pe FCSB favorită în dubla manşă pentru grupele Conference League, însă apreciază că elevii săi au şi ei o şansă în situaţia în care vor avea o prestaţie bună tur-retur.

”Consider că Steaua (n.r.- FCSB) e o echipă cu tradiţie şi valoare. E favorită. Dar dacă vom avea un meci bun mâine (n.r.- joi) seară şi în retur, desigur că ne gândim că avem şi noi o şansă. Octavian Popescu consider că este un real pericol, mai ales că vor fi şi mulţi fani care vor susţine echipa, şi asta va conta foarte mult în meci.

Noi ne bazăm mai mult pe o echipă închegată, pe un joc colectiv. Generaţiile trecute erau, într-adevăr jucători de talie mare, dar acum la noi e un mix de jucători.”, a declarat antrenorul lui Viking Stavanger, Morten Jensen, în cadrul unei conferinţe de presă premergătoare play-off-ului din Conference League.

FCSB – Viking, manşa tur a play-off-ului Conference League, se va disputa astăzi (n.r.- joi), începând cu ora 21:30. Cele mai importante faze ale jocului precum golurile, ratările, momentele tensionate sau deciziile VAR vor fi redate în format live text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele