Ultima oră
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”

NORVEGIENII SE TEM DE TRICOLORI. CE SPUNE SELECŢIONERUL NORDICILOR ÎNAINTEA MECIULUI CU ROMÂNIA

Video Publicat pe 14 oct 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231771/1/lars-lagerback.jpg

România şi Norvegia se înfruntă mâine, la Bucureşti, într-un meci care este aproape decisiv pentru calificarea la Euro 2020. Chiar dacă echipa care va câştiga partida nu are nicio garanţie privind calificarea, învinsa va fi practic eliminată. Acest lucru îl ştie şi Lars Lagerback , care se arată rezervat înaintea meciului de mâine.

„Am analizat în aceste zile România, acum e important cum se vor reface jucătorii noştri titulari, nu sunt multe lucruri de schimbat faţă de partida cu Spania! Ne dorim să câştigăm la Bucureşti. România are o echipă cu jucători tineri foarte buni, dar şi jucători experimentaţi, nu vreau să nomalizez pe cineva, remarc echipa pentru că e formată din fotbalişti foarte buni şi tehnici”, declarat Lagerback.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele