adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Notele lui Banciu ǀ ”Pe vremea lui Nea' Nicu nu s-ar fi întâmplat asta”. Păţania lui Mihai Stoichiţă, analizată cu mult umor

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21003476/2/stoichita-cade.png

Mihai Stoichiţă a căzut pe gheaţă luni, la Voluntari, după meciul pe care echipa locală l-a susţinut împotriva campioanei CFR Cluj.

Directorul tehnic a oferit un moment spectaculos, care a stârnit şi hohote de râs. Din fericire, oficialul nu a păţit nimic şi s-a ridicat imediat. Secvenţa nu i-a scăpat lui Radu Banciu, care a făcut o paralelă cu vizitele oficiale de pe vremea regimului Ceauşescu.

  • Emisiunea ”Notele lui Banciu” este joi, pe Prima Sport şi în aplicaţia PrimaPlay.

”Nu au venit ăia ca pe vremea lui Ceauşescu. Pe vremea lui Nea' Nicu nu s-ar fi întâmplat asta. Niciun preşedinte de federaţie, niciun cadru de ăsta de structură de partid nu cădea pe gheaţă ca prostul.

Cu 3-4 săptămâni înainte veneau ăia, îi puneau gresie pe jos sau pe ce se simţea el cel mai bine. Cum să laşi aşa?! Ditamai înaltul prelat, uite că nici nu se mai ridica, stai cu imaginea ei de crezi că nu îşi mai revine.

A avut noroc, puteam fi în situaţia să ne alegem la început de an noii conducători”
, a fost comentariul plin de haz.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele