Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Notele lui Banciu ǀ ”Pe vremea lui Nea' Nicu nu s-ar fi întâmplat asta”. Păţania lui Mihai Stoichiţă, analizată cu mult umor

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21003476/2/stoichita-cade.png

Mihai Stoichiţă a căzut pe gheaţă luni, la Voluntari, după meciul pe care echipa locală l-a susţinut împotriva campioanei CFR Cluj.

Directorul tehnic a oferit un moment spectaculos, care a stârnit şi hohote de râs. Din fericire, oficialul nu a păţit nimic şi s-a ridicat imediat. Secvenţa nu i-a scăpat lui Radu Banciu, care a făcut o paralelă cu vizitele oficiale de pe vremea regimului Ceauşescu.

  • Emisiunea ”Notele lui Banciu” este joi, pe Prima Sport şi în aplicaţia PrimaPlay.

”Nu au venit ăia ca pe vremea lui Ceauşescu. Pe vremea lui Nea' Nicu nu s-ar fi întâmplat asta. Niciun preşedinte de federaţie, niciun cadru de ăsta de structură de partid nu cădea pe gheaţă ca prostul.

Cu 3-4 săptămâni înainte veneau ăia, îi puneau gresie pe jos sau pe ce se simţea el cel mai bine. Cum să laşi aşa?! Ditamai înaltul prelat, uite că nici nu se mai ridica, stai cu imaginea ei de crezi că nu îşi mai revine.

A avut noroc, puteam fi în situaţia să ne alegem la început de an noii conducători”
, a fost comentariul plin de haz.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele