Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Notele lui Banciu ǀ Situaţie fabuloasă în fotbalul românesc. Antrenorul care a revenit după 6 zile la echipa de la care a fost demis

Liga II Publicat de Emanoil Ursache pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20901800/2/screenshot-78.png

Revenirea antrenorului Florin Stîngă pe banca divizionarei secunde Viitorul Pandurii Târgu Jiu, la doar 6 zile după ce a fost demis, a fost comentată cu umor de Radu Banciu.

Jurnalistul Prima Sport a spus că răzgândeala ni se potriveşte tuturor, într-o societate în care nu mai există capacitatea de concentrare definitivă pe ceva anume.

Banciu a amintit că situaţii de genul ăsta se produc chiar şi la case mai mari, în Serie A, unde italienii au o ”oarecare jenă”, iar antrenorii se întorc după 3 luni la echipele de la care au fost daţi afară.

”Acuma e bine să te răzgândeşti, ai văzut că aşa zic şi unele firme de chiloţi, de fular, de batiste, de sutien. După ce faci eroarea de a cumpăra un produs de care chiar nu ai nevoie, chiar ei îţi spun că este bine să te răzgândeşti. Adu-l dracului înapoi!

Deci, cred că răzgândeala este bună în ziua de astăzi, când nimeni nu mai este sigur de nimic şi când, în general, societatea nu mai are capacitatea de a se concentra definitiv pe ceva. Eu cred că asta ni se potriveşte tuturor.

La toate nivelurile societăţii, răzgândirea este la ea acasă. Bravo celor care o recunosc şi oficializează pentru că aşa ne răzgândim cu toţii de 500 de ori pe zi fără să o recunoaştem.

Aici este un caz în care şi italienii îl adoptă în fotbalul lor de Serie A cu o oarecare jenă, în sensul că în Italia te întorci după 3 luni de când ai fost dat afară, pe când, iată, la Târgu Jiu se depăşeşte această normă. Cred că va deveni o cutumă şi în alte zone.

De ce nu, să te întorci după o săptămână? Până la urmă iarăşi în condiţii impecabile, acelaşi strâns de mână, fotografia, nişte comentarii <<bine ai venit acasă Stîngă nu ştiu cum, bine ai revenit, bine te-ai întors, succes>>. După care, îţi mulţumeşte cu aceleaşi cuvinte câteva zile mai târziu.”, a comentat, în stilul său original, jurnalistul Radu Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele