Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

”Nu a murit nimeni, au fost două petarde care au zburat şi au ars un petec de gazon”. Mircea Rednic a răbufnit, după decizia Comisiei de Recurs

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21554711/1/fc-universitatea-cluj-afc-uta-arad-superliga-superbet-04-02-2024-1.jpg

Lovitură grea încasată de Dinamo şi UTA Arad. Comisia de Recurs a menţinut decizia Comisiei de Disciplină!

Echipele Dinamo şi UTA Arad au primit, din partea Comisiei de Disciplină, o suspendare de patru meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor petrecute la meciul direct, disputat la 8 martie, în etapa a 30-a din Superligă.

Mircea Rednic s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că formaţia sa nu a beneficiat de o diminuare a pedepsei.

 

Aveam antrenament la ora la care s-a întrunit Comisia, dar eram cinci inşi care aveam telefoanele în mână. Mă gândeam aşa, la o surpriză de ziua mea, era chiar frumos, dar nu ai cu cine discuta. Ruşinică! Nu ai cum să fim aşa obtuzi, băi, frate, chiar şi aşa sub toate regulile.

Nu poţi să dai două pedepse, ambele mari. Nu noi am fost echipa care am organizat, nu poţi să ai aceeaşi pedeapsă cu echipa care e gazdă. Nu, nu se poate, asta văd eu acum. Dumnezeu ştie că nu mă pricep la regulamente

Nu a murit nimeni, au fost două petarde care au zburat şi au ars un petec de gazon, au ieşit şi ăia de la rugby cu scandal, că le-am ars terenul. Sunt pedepsite două echipe de tradiţie, două echipe cu suporteri.

Mă întreb de ce mai avem jandarmi dacă ei nu şi-au făcut treaba? Nu i-am văzut pe cei care au greşit, care nu se comportă cum ar trebui să se comporte un suporter adevărat că plătesc. Ci plătim noi.

Din punctul ăsta de vedere, nu decidem spre binele fotbalului, pentru că toată lumea face eforturi. S-a făcut stadionul ăsta în atâta timp, din fondurile oraşului şi acum arădenii nu au posibilitatea să vină la meciuri”, a răbufnit Rednic.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele