Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

”Nu am crezut că fac aceste măgării!” Răspunsul nimicitor al liderului Peluzei Nord pentru Adrian Mutu şi Rapid

FCSB Publicat pe 9 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20914999/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-6-11-2022-2.jpg

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord susţinătoare a FCSB, a reacţionat vehement, după ce Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, şi-a arătat nemulţumirea că fanii giuleştenilor au fost trimişi să stea la inelul 3 al Arenei Naţionale, la derby-ul câştigat de ”roş-albaştri” cu 3-1.

Mustaţă a explicat că situaţia fanilor Rapidului este doar un răspuns la felul în care au fost trataţi suporterii FCSB în urmă cu 4 luni, din partea conducerii ”alb-vişiniilor”.

”În urmă cu 4 luni, când a fost meciul Rapid – Steaua (n.r. FCSB), eu împreună cu Bocciu şi cu Gigi Corsicanu am discutat la telefon: <<Domne, vă dăm peluza, voi ne daţi peluza!>>. Am zis <<Perfect, bine că ne înţelegem. Eu mă pot baza că vorbesc cu conducerea şi vă dau peluza>>. Acum, după ce am clarificat, mi-am făcut şi eu un calcul, să vedem câte locuri are peluza pentru a face o coregrafie.

Noi ştiam că nu ne dau peluza şi vor să ne dea doar 600. După discuţiile mele, am cunoscut un foarte bun prieten cu cineva din conducerea lor. A fost o şedinţă la ei acolo şi au spus <<Lasă-i să creadă că le dăm peluza şi le dăm doar 600>>. Luni, în săptămâna meciului, mi-a spus acea persoană să-mi iau gândul de la peluză şi i-am zis că nu cred pentru că aveam o înţelegere cu Bocciu şi cu Gigi Corsicanu. Nu am crezut că fac aceste măgării.

În momentul în care taci şi înainte de meci îmi spui <<Bă, Mustaţă, vă dăm 600 că nu vrea Daniel Niculae sau domnul Angelescu>>. Ei ştiau ce păţesc acum, nu ştiu de ce se vaită, acolo le e locul. Eu am vrut să le dau doar 600, dar nu am putut din cauza legii. I-am explicat lui MM şi conducerii că nu vreau să stea jos, vreau să stea sus. Conducerea are respectul meu acum. Să le mulţumească lui Daniel Nicolae, domnului Angelescu că i-a urcat sus acolo. Eu mi-am făcut meseria cum şi-au făcut-o şi ei.”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele