Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Nu am crezut că fac aceste măgării!” Răspunsul nimicitor al liderului Peluzei Nord pentru Adrian Mutu şi Rapid

FCSB Publicat pe 9 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20914999/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-6-11-2022-2.jpg

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord susţinătoare a FCSB, a reacţionat vehement, după ce Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, şi-a arătat nemulţumirea că fanii giuleştenilor au fost trimişi să stea la inelul 3 al Arenei Naţionale, la derby-ul câştigat de ”roş-albaştri” cu 3-1.

Mustaţă a explicat că situaţia fanilor Rapidului este doar un răspuns la felul în care au fost trataţi suporterii FCSB în urmă cu 4 luni, din partea conducerii ”alb-vişiniilor”.

”În urmă cu 4 luni, când a fost meciul Rapid – Steaua (n.r. FCSB), eu împreună cu Bocciu şi cu Gigi Corsicanu am discutat la telefon: <<Domne, vă dăm peluza, voi ne daţi peluza!>>. Am zis <<Perfect, bine că ne înţelegem. Eu mă pot baza că vorbesc cu conducerea şi vă dau peluza>>. Acum, după ce am clarificat, mi-am făcut şi eu un calcul, să vedem câte locuri are peluza pentru a face o coregrafie.

Noi ştiam că nu ne dau peluza şi vor să ne dea doar 600. După discuţiile mele, am cunoscut un foarte bun prieten cu cineva din conducerea lor. A fost o şedinţă la ei acolo şi au spus <<Lasă-i să creadă că le dăm peluza şi le dăm doar 600>>. Luni, în săptămâna meciului, mi-a spus acea persoană să-mi iau gândul de la peluză şi i-am zis că nu cred pentru că aveam o înţelegere cu Bocciu şi cu Gigi Corsicanu. Nu am crezut că fac aceste măgării.

În momentul în care taci şi înainte de meci îmi spui <<Bă, Mustaţă, vă dăm 600 că nu vrea Daniel Niculae sau domnul Angelescu>>. Ei ştiau ce păţesc acum, nu ştiu de ce se vaită, acolo le e locul. Eu am vrut să le dau doar 600, dar nu am putut din cauza legii. I-am explicat lui MM şi conducerii că nu vreau să stea jos, vreau să stea sus. Conducerea are respectul meu acum. Să le mulţumească lui Daniel Nicolae, domnului Angelescu că i-a urcat sus acolo. Eu mi-am făcut meseria cum şi-au făcut-o şi ei.”, a declarat Gheorghe Mustaţă pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele