Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Nu au înţeles nimic din ce înseamnă performanţa”. Dorinel Munteanu, nervos după primul meci din play-off

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 19 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21065753/1/otelul-galati-fcsb-amical-9-07-2022.jpg

Politehnica Iaşi a învins în deplasare, formaţia SC Oţelul Galaţi, scor 2-1, în ultimul meci din prima etapă a play-off-ului Ligii 2.

Dorinel Munteanu a avut un discurs dur despre jucătorii săi şi a punctat că nu concepe să se facă greşeli individuale precum cele din meciul de duminică.

"La acest nivel şi la ce doresc eu să fac la echipa asta, să luăm gol pe greşeli individuale, este nepermis. Îmi pare rău că nu mai am ce să schimb, în ultimele 10 etape nu mai pot să schimb nimic, dar atitudinea unor jucători a fost foarte gravă şi eu nu accept asta.

Chiar dacă am marcat, mă refer la momentul psihologic, iar după câteva secunde am luat gol, ceea ce nu e permis.

Sunt jucători care au lucrat cu mine timp de doi ani, dar nu au înţeles nimic din ce înseamnă performanţa şi voi trage concluziile.

E un mesaj pentru toţi: dacă am pus acest obiectiv împreună cu ei, eu nu vreau să-mi bat joc de aceste rezultate, ei trebuie să facă tot posibilul, să nu comenteze sau să spună că bubuie vestiarul”
, a răbufnit antrenorul celor de la Oţelul, la finele partidei.

Ieşenii au făcut 43 de puncte, egalând pe CSA Steaua în fruntea clasamentului. Pe locul al treilea se află SC Oţelul, cu 36 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele