Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

”Nu cred că a avut ceva direct împotriva mea”. Joonas Tamm a rupt tăcerea după plecarea de la FSCB

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 8 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21309347/1/tamm.jpg

Funaşul central estonian Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după ce în această vară s-a despărţit de FCSB.

Tamm evoluează în Bulgaria, la Botev Plovdiv, cel mai vechi club din ţara vecină, fondat în anul 1912 şi care e antrenat de Stanislav Genchev, fost jucător la FC Vaslui.

Tamm a avut un discurs demn de un adevărat profesionist. Acesta a punctat că nu consideră că Gigi Becali a avut ceva cu el, însă plecarea sa era normală, în contextul aducerii lui Vlad Chiricheş.

 

”Nu cred că a avut ceva direct împotriva mea. Avea alte planuri pentru anul următor: să-l aducă pe acest frate român (n.r. Vlad Chiricheş). 

Am jucat în toate meciurile. Probabil că am avut cele mai multe minute jucate dintre titulari. Nu putea avea nimic împotriva mea, altfel nu aş fi jucat. Dar asta e tot.

A fost o experienţă unică. Sunt fericit că am avut un astfel de club în cariera mea. Bucureştiul este un oraş mare, dar, oriunde m-am dus, am fost recunoscut peste tot şi asta a fost foarte tare”, a spus Tamm, pentru cei de la soccernet.ee.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri