Ultima oră
Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle masculin Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în semifinalele probei de dublu vâsle masculin
Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele Andrei Muntean a evoluat în calificările olimpice de la paralele
LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini” LIVE VIDEO | Sepsi - Dinamo, ASTĂZI, de la 22:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duel complicat pentru „câini”
Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO Premieră stabilită de Ionela şi Marius Cozmiuc. Primul cuplu căsătorit care a fost portdrapel în istoria JO
Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show Meciurile tari din Superliga, de sâmbătă, se văd în direct la Prima Sport. Duelurile de astăzi vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show
Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el” Gigi Becali i-a făcut o ofertă de nerefuzat jucătorului. „I-am dat exact ce vrea el”

”Nu cred că a avut ceva direct împotriva mea”. Joonas Tamm a rupt tăcerea după plecarea de la FSCB

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 8 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21309347/1/tamm.jpg

Funaşul central estonian Joonas Tamm şi-a găsit echipă, după ce în această vară s-a despărţit de FCSB.

Tamm evoluează în Bulgaria, la Botev Plovdiv, cel mai vechi club din ţara vecină, fondat în anul 1912 şi care e antrenat de Stanislav Genchev, fost jucător la FC Vaslui.

Tamm a avut un discurs demn de un adevărat profesionist. Acesta a punctat că nu consideră că Gigi Becali a avut ceva cu el, însă plecarea sa era normală, în contextul aducerii lui Vlad Chiricheş.

 

”Nu cred că a avut ceva direct împotriva mea. Avea alte planuri pentru anul următor: să-l aducă pe acest frate român (n.r. Vlad Chiricheş). 

Am jucat în toate meciurile. Probabil că am avut cele mai multe minute jucate dintre titulari. Nu putea avea nimic împotriva mea, altfel nu aş fi jucat. Dar asta e tot.

A fost o experienţă unică. Sunt fericit că am avut un astfel de club în cariera mea. Bucureştiul este un oraş mare, dar, oriunde m-am dus, am fost recunoscut peste tot şi asta a fost foarte tare”, a spus Tamm, pentru cei de la soccernet.ee.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri