Ultima oră
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner
”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV

”După ce au bătut pe FCSB, s-au crezut campioni!”. Vasile Miriuţă ”răsuceşte cuţitul în rana” Giuleştenilor după ce au pierdut şi cu Universitatea Craiova | VIDEO EXCLUSIV
Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A Genoa - Cagliari 3-0. Gazdele îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi” VIDEO | Bogdan Lobonţ, deranjat de mai multe întrebări după eşecul cu Universitatea Craiova. ”Eu discuţii cu conducerea am în fiecare zi”
VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun VIDEO | ”Trebuie să avem mai multă siguranţă”. Costel Gâlcă are un început de mandat bun

Nu e de glumă. Scenariul prin care FCSB poate pierde la ”masa verde” cu Topola. Comunicatul LPF

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19482944/1/fcsb.jpg

Haos la FCSB, cu o zi înainte de meciul cu Topola din preliminariile Europa League. După ce o mare parte din staff a fost confirmată cu Covid-19, printre care şi antrenorul Toni Petrea, astăzi au fost confirmate noi cazuri în cadrul lotului, în urma unei testări efectuate la Timişoara.

  • Partida Backa Topola (Serbia) - FCSB, din turul 2 preliminar al Europa League se vede în exclusivitate pe Look Plus, joi seară, de la 22:00.

UPDATE:  Managerul sportiv MM Stoica şi trei fotbalişti - Iulian Cristea, Darius Olaru şi Florin Tănase - au fost depistaţi cu COVID-19 şi nu vor mai face deplasarea în Serbia. Ieri a fost depistat pozitiv Andrei Miron.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, că FCSB a înregistrat încă trei cazuri de infectare cu coronavirus şi că au fost testaţi pozitiv şi doi membri ai stafului echipei Universitatea Craiova.

Liga Profesionistă de Fotbal este în măsură să precizeze că, astăzi, miercuri, 16 septembrie, a fost informată de către clubul Universitatea Craiova că, în urma testării întregului lot şi a staffului tehnic, în vederea depistării unor infecţii cu noul coronavirus, doi dintre membrii respectivului staff au fost găsiţi pozitiv, iar toţi ceilalţi - negativ. 

Totodată, clubul FCSB a informat LPF că 3 jucători ai primei echipe, aflate în drum spre Serbia, în vederea susţinerii jocului din Europa League de joi, 18 septembrie, au fost testaţi la Timişoara deoarece manifestau simptome şi au fost depistaţi pozitiv. Aceştia au părăsit lotul, nemaifăcând deplasarea alături de ceilalţi coechipieri”, este anunţul LPF.

Marţi, FCSB anunţa că are şapte cazuri de coronavirus.

Pericol să piardă la ”masa verde”

Regulamentul este foarte clar. Trebuie că joi să fie 13 jucători pe foaia de joc, dintre care un portar, pentru a nu pierde cu 3-0. Situaţia din acest moment permite disputarea partidei, deoarece sunt 4 fotbalişti indisponibili.

Situaţia clară se va cunoaşte, după ce vor fi anunţate rezultatele retestării din această seară.

Au încercat să păcălească UEFA

Cei de la UEFA deconteaza 40.000 de euro fiecărei echipe oaspete care joacă în cupele europene, pentru a impedica infectarea cu Covid-19. Banii au ca scop închirierea de curse charter.

Doar că cei de la FCSB au ”fentat” regula. Vor primi aceşti bani, dar au ales să se deplaseze în cu tot alt mod. Lotul a plecat cu o cursă de linie, pe ruta Bucureşti-Timişoară, iar din Banat cu autocarul până în Serbia, totul pentru a face economie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele