Ultima oră
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul ultimelor campioane

”Nu le-am oferit mult şanse”. Claudiu Niculescu, victorie mare pe banca celor de la Şelimbăr

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 29 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20934979/1/niculescu.jpg

AFK Csikszereda a pierdut cu CSC 1599 Şelimbăr, scor 1-2, luni, în etapa a 15-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

Pentru Claudiu Niculescu este prima victorie pe banca sibienilor. Tehnicianul a declarat că este o victorie extrem de importantă, dar care trebuie dublată etapa viitoare, împotriva celor de la Dumbrăviţa.

”Tot ce am făcut şi în momentul în care am arătat imaginile video cu echipa gazdă ştiam că vom întâlni o echipă foarte agresivă, care se descoperă foarte mult, în special la jocurile de acasă.

Am profitat de aceste spaţii pe care ei le-au lăsat. Cred eu că în prima repriză am controlat jocul aproape în totalitate şi era normal ca la începutul reprizei secunde să facem un pic pasul în spate, pentru că echipa gazdă a început să preseze, dar zic eu că ne-am descurcat bine şi nu le-am oferit mult şanse de gol în această partidă celor de la Miercurea Ciuc.

Mă bucur mult pentru băieţii mei şi trebuie să reamintesc acest lucru: Nu am realizat nimic. E o victorie, într-adevăr, foarte importantă, sunt trei puncte mari pe care le acumulăm în clasament, dar degeaba le-am câştigat dacă nu vor fi dublate de o victorie la meciul de sâmbătă, de acasă, cu Dumbrăviţa, un meci greu, de altfel. Dumbrăviţa e o echipă imcomodă, care a făcut nişte meciuri foarte bune în această toamnă, aşa că trebuie să fim foarte atenţi şi să tratăm meciul cu maximă determinare şi maximă concentrare pentru a reuşi să câştigăm punctele puse în joc”
, a spus Niculescu, la finele partidei.

În clasament, AFK Csikszereda este pe locul 6, cu 25 de puncte, iar Şelimbăr pe 10, cu 21 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele