Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

”Nu mă aşteptam să nu fie penalty”. Căpitanul naţionalei U21 acuză arbitrajul!

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21236840/1/screciu.jpg

Echipa naţională U21 a României a pierdut sâmbătă, la Bucureşti, scor 0-1, meciul din grupa B cu echipa naţională U21 a Ucrainei.

”Tricolorii” au pierdut prin autogolul din minutul 89 al lui Dican.

Căpitanul României, Vladimir Screciu a acuzat faptul că centralul nu a dictat un penalty în minutul 17, după ce Markovic a fost busculat de portarul advers.

"Matematic am ieşit din acest turneu, ne pare foarte rău, dacă făceam un rezultat bun în seara asta conta şi meciul viitor. Cel din seara asta a fost unul echilibrat la ocazii, posesia fost de partea lor, dar cred că am arătat puţin mai bine decât la primul meci.

Ne dorim să facem un rezultat bun în cel cu Croaţia. Am avut câteva ocazii pe parcurs, mai multe în prima repriză. Cred că ocaziile astea, când le avem, trebuie să le valorificăm.

Nu ştiu de ce am jucat bine 25 de minute şi restul nu, chiar ne pare foarte rău, nici nu-mi vine să mă duc în vestiar acum, la băieţi. Ne pare rău că nu ne-am putut califica”
, a spus Screciu, la microfonul TVR 1.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele