Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

"Nu mă pot abţine!". Becali, reacţie surprinzătoare despre arbitrajul de la Rapid - CFR şi mesaj direct pentru C.C.A.

FCSB Publicat pe 31 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20905015/1/ba.jpg


Aflat într-o luptă continuă de la distanţă cu CFR Cluj în ultimii ani, Gigi Becali se poziţionează de partea clujenilor în scandalul iscat în timpul meciului pierdut de echipa lui Dan Petrescu în faţa Rapidului, 1-2, în Giuleşti. Finanţatorul FCSB consideră că arbitrul Cătălin Popa a greşit atunci când a dictat penalty la duelul dintre Andrei Burcă şi Marko Dugandzic şi le recomandă şefilor arbitrajului românesc să fie mai atenţi pe viitor la delegările pe care le fac la meciurile importante.
 
"Bă, tată, aş fi ultimul din România care le-aş lua apărarea ălora de la CFR Cluj, dar nu mă pot abţine să nu fiu un om corect. Dan Petrescu are perfectă dreptate în tot ce a spus după meci.
 
Hai că la primul 11 metri, Popa ăla e acoperit, deşi săracu‘ nici atunci nu a luat decizia corectă din prima. Însă, la al doilea 11 metri omul ăsta are o mare problemă. El s-a considerat plin de mândrie şi nu a avut demnitatea să îi întrebe pe aia de la VAR. Du-te, bă, băiatule şi consultă VAR-ul cu ochii tăi că de aia l-am adus în România.
 
Aţi făcut praf atâtea meciuri fără VAR, iar acum le faceţi la fel şi cu VAR? Toată România a văzut că Dugandzic îl trage de tricou pe Burcă, iar el săracu‘ se ţinea de tricoul rapidistului să nu cadă. Nici vorbă de 11 metri pentru Rapid. A fost fault în atac. CCA trebuie să fie atentă cu delegările. Nu trebuie să mai trimită la meciuri cu miză astfel de arbitri. Ce expicaţie să dea Popa ăla? Se pot pierde campionate din cauza unor asemenea arbitri", a declarat Becali, luni, pentru ProSport.

Adrian Porumboiu are altă optică

Deşi toţi oamenii din fotbalul românesc au declarat că penalty-ul din care Rapid a câştigat partida a fost acodat uşor, Adrian Porumboiu a afirmat că e fault la ţinerea lui Burcă pentru că e una prelungită, dar şi disproporţionată. Din acest motiv crede fostul arbitru că nici din camera VAR nu i s-a solicitat să revadă faza la căderea lui Dzuganzic.
 
”La primul penalty, e fault fără niciun dubiu, e penalty. Cei care invocă un fault al lui Luckassen la Yuri, trebuie să aibă în vedere un lucru. Dacă-l faulta înainte Luckassen, Yuri nu mai reuşea să facă foarfeca. Eu zic că oamenii din camera VAR au văzut ce trebuiau să vadă.
 
Al doilea penalty, după părerea mea, este penalty. Să explic de ce. E o ţinere reciprocă, dar în partea finală… De ce a căzut atacantul rapidist? A avut vreo cădere de calciu? Burcă a folosit o forţă disproporţionată. Dacă sunt alte păreri, trebuie să le respect, fiecare are dreptul la opinie.
 
În camera VAR era un arbitru care are experienţă, care nu putea să nu-i spună centralului «vino şi uită-te la monitor»”, a spus Adrian Porumboiu, la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele