Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

”Nu mergeam la antrenamente". Leo Strizu a rupt tăcerea despre perioada petrecută la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21048391/1/leo.png

Leo Strizu a rupt tăcerea, după ce s-a despărţit de FCSB. Tehnicianul a dezvăluit ce a dus la ruptura de vicecampioana din Superliga.

Strizu a explicat pe larg cum a decurs relaţia cu MM Stoica şi a dezvăluit de ce nu a mai ajuns în cantonamentul de iarnă.

 "Primesc mesaj pe telefon: <<Mă, tu ce cauţi în cantonament? Fă-ţi bagajul sau du-te acasă liniştit!>>. De la MM Stoica. Eu nu eram pregătit de cantonament, v-am spus. A fost o discuţie cu conferinţa şi să stau la club. <<Te uiţi la antrenament, joci un tenis, după care vorbeşti cu Pinti şi aşa mai departe>>. Ce trebuia să fac pe acolo, cu antrenorii în general.

I-am zis: <<Băi, Memeule, hai să vorbim un pic>>. <<N-avem, bă, ce să vorbim!>>. N-a vrut să vorbească. Tot prin mesaje: <<Până la urmă, ce trebuie să fac eu? Eu mi-am dat seama ce trebuie să fac, dar vreau să aud de la tine>>. <<Nimic! Te duci la conferinţe şi vii la meciuri oficiale>>.

Când îl întrebi clar pe om şi îţi răspunde: <<Mă, până la urmă ce fac eu?>>. <<Nimic!>> Ce clauze să mai vrei? Am multe de discutat şi e un şir frumos. Eu înţelesesem despre ce e vorba şi mă dezic total.

Am făcut un program, în care mergeam dimineaţa să beau cafeaua cu Pinti, să mai vorbim şi după care plecam şi îmi vedeam de treabă. Nu mergeam la antrenamente"
, a spus fostul antrenor de la FCSB, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele