adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

”Nu pleacă în România pe nicio sumă”. Transferul lui Bauza la FCSB a fost blocat!

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20988192/1/juanb.jpg

Chiar dacă a anunţat că FCSB nu va face transferuri spectaculoase în perioada de iarnă se pare că Gigi Becali are cu totul şi cu totul alte planuri. Aducerea lui Deian Sorescu din Polonia, de la Rakow, sub formă de împrumut nu este singura lovitură pe care patronul ”roş-albaştrilor” şi-a dorit-o în această perioadă de mercato.

Juan Bauza de la FCU Craiova a fost vrut la FCSB. Adrian Mititelu a blocat însă transferul şi a declarat că nu îl va ceda pe argentinian la o formaţie din România

”Bauza nu pleacă în România pe nicio sumă. Nici nu s-a pus problema unui transfer pentru că el nu pleacă în România. Ţin foarte mult la el, cred că e cel mai bun din România. Joacă pe un post… nu mai e un alt decar în România şi sunt puţini în Europa.

E un jucător care valorează foarte mult, asta e opinia mea. Poate sunt prost. Nimeni din România nu poate să plătească banii ăştia. Aşa socotesc eu, poate sunt un fraier. Până la urmă, preţul unui jucător este cât e tranzacţia.

Noi trebuie să vedem dacă am spus prostii sau am avut dreptate. Vedem la vară sau peste un an. Prezenţa lui Bauza poate îmi aduce mie 9-10 puncte în plus. Bauza l-a făcut mare pe Compagno şi îi face şi pe alţii.

Dacă mi-ar oferi cineva 800.000 pe Bauza… eu n-am deschis discuţia nici pe 3 milioane acum, când mi-au oferit de afară. Am spus că de la 4 milioane în sus vorbim. 4 milioane banii jos plus bonusuri, pentru că eu ştiu ce poate. Un decar bun joacă până la 34 de ani. Sânmărtean abia la 30 de ani a fost extraordinar de bun. Bauza, fiind argentinian, are în sânge aşa ceva.

Este exclus să ajungă la FCSB, indiferent de oferta pe care o face Gigi Becali. E un jucător pe care n-aş suporta să-l văd că joacă pentru FCSB. Şi aşa am anumite sentimente când îl văd pe Compagno la FCSB”,
a spus Mititelu, pentru AS.ro

În vârstă de 26 de ani, Juan Bauza este cotat la 700.000 de euro, iar în acest sezon de SuperLiga României are un gol şi patru pase decisive în 18 partide.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele