Ultima oră
Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”

”Nu ştii ce te aşteaptă. Să îţi pui zalele pe tine!”. O nouă victimă a lui Becali? Viorel Moldovan, discurs savuros după ce a văzut fericirea lui Luis Phelipe pentru mutarea de la FCSB | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 16 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21426411/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Luis Phelipe (22 de ani) este noul jucător de la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit că a plătit 200.000 de euro pentru brazilianul lui Poli Iaşi.

Luis Phelipe este unul din cei trei jucători pe care îi va aduce Gigi Becali la FCSB. Poli Iaşi l-a cedat pe brazilian pentru 200.000 de euro plus 20% dintr-un posibil viitor transfer.

Contractul lui Luis Phelipe începe cu data de 1 ianuarie 2024, este pe patru ani şi conform presei din România, fotbalistul va avea o clauză de reziliere de 15 milioane de euro.

Clauza este una foarte mare având în vedere că un jucător de bază al liderului, şi anume Florinel Coman, are doar 5 milioane de euro. Brazilianul va încasa 10.000 de euro pe lună la FCSB. 

După partida Universitatea Craiova – Poli Iaşi, Phelipe a oferit mai multe declaraţii şi a părut foarte fericit pentru mutare. După ce a văzut reacţia brazilianului, Viorel Moldovan l-a avertizat pe jucător. 

”Nu ştii ce te aşteaptă. Să îşi pună zalele pe el!”

”Să se odihneşti, Phelipe, că nu ştii ce te aşteaptă. Chiar îi sugerez să se odihnească bine. Să îşi pună zalele pe el!”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport. 

 

Înainte să ajungă la Poli Iaşi, pentru care a marcat trei goluri în 18 partide, Luis Phelipe a mai jucat la Paysandu, Botafogo, Nautico, Atletico Goianiense, dar şi în Europa, în Austria şi Elveţia.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele