Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

”Nu ştiu ce a visat patronul azi-noapte”. Decizie cu privire la soarta lui Nicolo Napoli la FCU Craiova

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 21 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21068613/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-fc-u-craiova-superliga-superbet-16-03-2023-1.jpg

FCU Craiova a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 3-0, contra celor de la CS Mioveni, în prima etapă din play-out-ul Superligii.

Golurile au fost marcate de Dragoş Albu, în minutele 53 şi 66, ultimul din penalti, şi Bauza (90+5).

În ciuda victoriei concludente s-a vehiculat că Nicolo Napoli ar putea fi demis din nou de la olteni şi înlocuit chiar cu omologul său de luni, Nicolae Dică. Oficialul celor de la FCU Craiova, Marcel Puşcaş a înlăturat orice dubiu şi a explicat că italianul va continua la echipă.

Acordul lui Napoli cu FCU Craiova este scadent în vara acestui an. El se află la mandatul cu numărul 9 la formaţia patronată de Adrian Mititelu.

”Nu ştiu ce a visat patronul azi-noapte, nu ştiu ce are de gând să facă. Chiar nu ştiu. Eu n-am nicio idee, cred că nici el în privinţa de a schimba antrenorul, doar unii au idei de a schimba antrenorul. Nu poate fi niciun grăunte de adevăr, mai sunt opt etape.

Napoli are un obiectiv, Dică are un alt obiectiv pentru că despre el era vorba, abia ce s-a înhămat la el, iar Dică nu poate antrena a treia echipă, nici să vrea. Nu e valabil niciun zvon. Este o greşeală”
, a declarat Puşcaş, pentru cei de la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri