Ultima oră
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră

”Nu trebuie să fie la cel mai bun nivel pentru a decide jocul!”. Presa din Argentina, la picioarele lui Lionel Messi

CM 2022 Publicat de Emanoil Ursache pe 27 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20932516/1/profimedia-0740374357.jpg

Argentina respiră la Campionatul Mondial datorită lui Lionel Messi, după ce starul lui PSG şi simbolul Barcelonei a deschis scorul, în minutul 64 al meciului cu Mexic, printr-o bijuterie de gol de la aproximativ 23 de metri, expediată la firul ierbii din poziţie centrală în stânga lui Ochoa.

Ulterior, Enzo Fernandez a semnat un gol poate chiar mai frumos, în minutul 87, care a adus liniştea în tabăra ”pumelor”. Chiar şi aşa, momentul dificil în care a avut loc, într-o perioadă a jocului în care părea că Argentina nu poate să spargă zidul defensiv al Mexicului, face reuşita lui Messi să fie mai importantă şi, într-o foarte mare măsură, salvatoare cel puţin până la meciul cu Polonia din etapa a 3-a, din grupe.

Aşa cum era de aşteptat, presa din Argentina a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Lionel Messi. Cea mai interesantă remarcă a fost făcută de jurnalistul Diego Macias, care a spus că Messi nu trebuie să fie la cel mai bun nivel al său pentru a decide soarta unui meci.

”Hai, Argentina! Messi, Enzo Fernandez, două "golazo" şi visul continuă!", a titrat publicaţia Ole, prin ziaristul Diego Macias, care a continuat ulterior: "Respiraţi adânc! Foarte multă tensiune, dar lăsaţi încordarea pentru altă dată. Argentina e în viaţă! Cu răbdare, a "captat" jocul. Messi nu trebuie să fie la cel mai bun nivel pentru a decide jocul, echipa a dat semne de viaţă!”.

”Argentina avea nevoie de un Messi cu spiritul lui Maradona pentru a menţine iluzia Cupei Mondiale!”, a titrat şi Clarin.

”Omul din Rosario a ridicat tempoul jocului în repriza a doua şi a deblocat meciul cu Mexic cu golul său celebrat de toată planeta. Da, întotdeauna Messi!”, a notat jurnalistul Adrian Maladesky, care a mai scirs: ”Ceva s-a întâmplat cu Messi, ceva s-a întâmplat cu naţionala, fix când aveau nevoie mai mare!”.

Argentina, obligată să câştige cu Polonia

Argentina are nevoie de o victorie în etapa a 3-a, a Grupei C, contra Poloniei pentru a fi sigură de calificarea în optimile Campionatului Mondial. În cazul unui egal, ”pumele” pot fi eliminate dacă Arabia Saudită învinge Mexic sau dacă mexicanii se impun în faţa saudiţilor cu un scor fluviu.

Clasamentul grupei C după primele 2 etape: 1) Polonia – 4 puncte (2-0); 2) Argentina – 3 puncte (3-2); 3) Arabia Saudită – 3 puncte (2-3); 4) Mexic – un punct (0-2). În caz de egalitate de puncte, primul criteriu după care se face departajarea este golaverajul. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele